BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.434,72
HABER /  MAGAZİN

Kiralık Aşk'ın başrolü Elçin Sangu'nun 1 milyon liralık kavgası

Kiralık Aşk dizisinde Defne karakterini canlandıran Elçin Sangu eski menajeriyle mahkemelik olmak üzere. Bir şampuan firmasıyla 1 milyon liralık anlaşma imzalayan Elçin Sangu eski menajerini işten kovmuştu.

Abone ol

Kiralık Aşk dizisinin başrol oyuncusu Elçin Sangu’nun eski ve yeni menajeri mahkeme yollarında.

Sangu’nun bir şampuan firması ile anlaşmasının ardından komisyon isteyen eski menajeri "Onu ben şöhret yaptım" diyerek komisyon istedi. Yeni menajer Gaye Sökmen'in mahkeme yoluna gideceği öğrenildi.

KİRALIK AŞK 34. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Elçin Sangu, önceden Meryem Uzerli’yi reklam filminde oynatan şampuan markası ile anlaştı. Ünlü oyuncu Sangu, daha anlaşmanın yeni yapılmasının ardından eski menajeri ile komisyon tartışması yaşamaya başladı.

Elçin Sangu Elidor

Sangu’nun eski menajeri Başak Okay, “Onu ben şöhret yaptım. Elçin’ in üzerinde çok emeğim var. O müzisyen olacakken ben kendisini oyuncu yaptım” diyerek güzel oyuncudan komisyon istedi.

Bu defa devreye Elçin Sangu’nun yeni menajeri Gaye Sökmen girdi. Taraflar arasında gerginlik yaşanırken mahkemeye gidecekleri iddia edilmeye başlandı.

Elçin Sangu, eski menajeri Başak Okay’ın hayranları ile sosyal medya üzerinden tartışması sebebi ile arasındaki anlaşmayı fesh etmiş ve yollarını ayırmıştı.

Kiralık Aşk Elçin Sangu

ELÇİN SANGU KİMDİR? KİRALIK AŞK'IN DEFNE'Sİ ELÇİN SANGU

Elçin Sangu, 13 Ağustos 1985 yılında İzmir’ de dünyaya geldi. Sangu, Çerkez asıllıdır. Mersin Üniversitesi Opera Bölümü’nden mezun oldu. Sonrasında ise Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’ni kazandı. Sahne Tozu Tiyatrosu’nda eğitim aldıktan sonra oyunculuğa başladı. Şu an, Kiralık Aşk dizisinde Defne karakterini canlandırıyor.