BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,82
ALTIN 2.417,75
HABER /  MEDYA

Kiralık Aşk 34. bölüm 2. fragmanı Defne'den olay sürpriz

Kiralık Aşk 34. bölüm 2. fragmanı yayılandı. Kiralık Aşk 34. bölüm 2. fragmanında Defne Ömer'e romantik bir sürpriz hazırlıyor. Ömer Defne aşkı dorukta.

Abone ol

Kiralık Aşk 34. bölüm 2. fragmanı izlemek isteyenlerin gözü kulağı Star Tv'deydi. Star TV Kiralık Aşk 34. bölüm 2. fragmanını yayınladı. 

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kiralık Aşk 34. bölümde neler olacak sorusunun yanıtı Kiralık Aşk 34.bölüm 2. fragmanında gizli.

Kiralık Aşk'ın en son yayınlanan 34. bölüm fragmanında Neriman, Ömer'le Defne'yi yakınlaştırmak için yeni planlar yaptı. Bir süredir birlikte yaşayan Ömer'le Defne arasındaki yakınlaşma ise devam ediyor. Kiralık Aşk 34. bölümde Defne Ömer'e romantik bir sürpriz hazırlıyor.

Kiralık Aşk 34. bölüm 2. fragrmanı izle

Kiralık Aşk 34. bölüm 2. fragmanında Ömer'le Defne aşkında neler olacak? Ömer'in Deniz Tramba'ya oynadığı oyunun sonucu ne olacak? Yasemin Sinan aşkı cephesinde neler yaşanacak sorularının ipuçları yer alıyor. 

Kiralık Aşk 34. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Kiralık Aşk 34. bölüm 2. fragmanı internethaber.com'da.

KİRALIK AŞK 34. BÖLÜM 1. FRAGMANI

Kiralık Aşk 34. bölüm 1. fragmanında Ömer açık açık Defne'yi yeniden öpmek istediğini söylemişti. 

Kiralık Aşk 34. bölüm 1. fragmanını aşağıdaki playerdan izleyebilirsiniz.

KİRALIK AŞK SON BÖLÜM ÖMER'DEN DEFNE'YE AŞK ÖPÜCÜĞÜ

Kiralık Aşk son bölüm izleyenler dizinin final sahnesiyle ekrana kilitlenmişti. Deniz Tramba'ya üretemeyeceği ayakkabı modelleri çizerek Passionis'in ihtiyacı olan nakit sıkıntısı sorununu aşan Ömer, iyi haberi paylaşmak için soluğu Defne'nin yanında almıştı. Ancak Defne'yi bulamayan Ömer soluğu evinde almıştı. Bahçede çiçek eken Defne'yi göremeyen Ömer yine terkedildiğini sanarak yıkılmıştı.

Kiralık Aşk 34. bölüm 2. fragmanı internethaber.com'da

Tam o sırada kendisine seslenen Defne'yi gören Ömer duygularını kontrol edememiş ve Defne'yi öpmüştü.

Kiralık Aşk son bölüm Ömer Defne öpüşme sahnesi izle

Kiralık Aşk 33. bölüm final sahnesini aşadığıdaki playerdan izleyebilirsiniz.