BIST 9.042
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.300,61
HABER /  MEDYA

Kiralık Aşk 46. bölüm fragmanı Fikret'in mektubu...

Kiralık Aşk 46. bölüm fragmanı Fikret'in gönderdiği mektubu Ömer okuyacak mı? Kiralık Aşk 46. bölüm fragmanı internethaber.com'da. Kiralık Aşk 46. bölümde Ömer Defne'nin sırrını öğrenecek mi?

Abone ol

Kiralık Aşk son bölüm izleyenler heyecanla Kiralık Aşk 46. bölüm fragmanını bekliyordu. Kiralık Aşk 46. bölüm fragmanı dün akşam yayınlandı. Kiralık Aşk 46. bölüm fragmanı internethaber.com'da. Peki Kiralık Aşk 46. bölümde neler olacak? Kiralık Aşk son bölümde Ömer ve Defne arasındaki aşk doruğa yükselmişti. Aşıklar yalnız kalabilmek için Sinan'ın yazlığına kaçmıştı. Ancak Yasemin ve Sinan'ın da yazlık planı yapması çiftleri zor durumda bırakmıştı.

Öte yandan Ömer Defne'nin evinin satılığa çıkarıldığını öğrenmiş ve evi satın almıştı. Kiralık Aşk 46. bölümde Defne'nin Ömer'e ne tepki vereceğide belli olacak.

Kiralık Aşk 46. bölüm fragmanı

Öte yandan, Fikret Gallo New York'a gidişte hiç beklenmedik bir şey yaptı. Fikret, Ömer'e Defne'nin Kiralık Aşk olduğunu anlatan bir mektup yazdı. Defne'yi arayarak mektubu haber veren Fikret amacına ulaşabilecek mi? Ömer Fikret'in yazdığı mektubu okuyacak mı?

Kiralık Aşk fragman 46. bölüm Fikret'in mektubu ne olacak

Yanıtlar Kiralık Aşk 46. bölüm fragmanında. Kiralık Aşk 46. bölüm fragmanı internethaber.com'da. Kiralık Aşk 46. bölüm fragmanını aşağıdaki playerdan izleyebilirsiniz.