BIST 9.002
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.298,84
HABER /  MEDYA

Ahmet Hakan'dan Ahmet Altan'a: Mugalatacı soytarı!

Ahmet Hakan bugünkü yazısında Ahmet Altan'a demediğini bırakmadı. Ergenekon davası polemiği hiç bu kadar sert olmamıştı.

Abone ol

"Alçak adam", "burnundan kıl aldırmaz madrabaz", "kibirli hödük", "kullanışsız aptal!", "müfteri", "rezil", "alçak", "mugalatacı soytarı!"

Yazısının sonunda okurlarından üslup nedeniyle özür dilese de, bu şok sözler Ahmet Hakan'a ait.

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, "Ahmet Altan'a hak ettiği dilden bir cevap" başlıklı köşesinde Altan'a fena saydırdı.

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan ile P24 yazarı Ahmet Altan arasındaki tartışmanın sonu adliyeye taşınacak gibi. Hakan’ın “Yargılanacaksın Ahmet Altan” demesi üzerine başlayan polemikte Ahmet Altan'ın yanıtına bugün sert bir yanıt verdi.

TARAF'IN TARTIŞILAN ERGENEKON HABERLERİ

Ergenekon operasyonlarına tam destek çıkan yayın politikasıyla tartışılan Taraf'ın tepesindeki isim artık hedefte. Sahte delillerle dolu davaların çökmesiyle birlikte eleştiri okları Ahmet Altan'a çevrildi.

ALTAN'I ERGEKON MAĞDURLARIYLA BİRLİKTE TARTIŞMAYA ÇAĞIRMIŞTI

Son dönemde yazılarıyla hedefteki isme yüklenen Ahmet Hakan, Ergenekon mağdurlarıyla birlikte programına çağırdığı Altan'ın olumsuz yanıtına fena öfkelendi.

İntihar ve ölümle sonuçlanan Ergenekon sanıklarının isimlerini tek sıralayan yazar, "alçak adam" dediği isim için " Benimle yüz yüze gelmekten çekinmiyorsun da...Kurbanlarınla yüz yüze gelmekten mi tırsıyorsun a be gerekçesiz cengâver!" ifadelerine yer verdi.

Altan'ın "İstesem ben de Cumartesi Anneleri’ni getiririm... Ama getirmiyorum” sözlerine sinirlenen Hakan, "Soruyorum sana a be mugalatacı soytarı!" diyerek böyle yanıt verdi:

BALYOZ'UN HANGİ HARFİNDE FAİLİ MEÇHULLER VAR?
 
- Ergenekon’un hangi satırında Cumartesi Anneleri geçiyor?
 - Balyoz’un hangi harfinde faili meçhuller var?
- Zekeriya Öz gibiler, Güneydoğu’da işlenmiş faili meçhul cinayetleri mi ortaya çıkarmaya çalıştılar?
- KCK operasyonları adı altında onlarca seçilmiş Kürt’ün bileklerine plastik kelepçeyi geçirenler, senin Fethullahçı tosunların değil miydi?