BIST 10.267
DOLAR 32,29
EURO 34,82
ALTIN 2.411,90
HABER /  DÜNYA

Kimsenin kapalı kapılar ardından hesap yapmasına gerek yok

Bursaspor Başkan Adayı Mesut Mestan, başkanlığa adaylığını koymayı düşünen kişilerin ince hesaplar yapmak yerine adaylıklarını açıklamaları ...

Abone ol

Bursaspor Başkan Adayı Mesut Mestan, başkanlığa adaylığını koymayı düşünen kişilerin ince hesaplar yapmak yerine adaylıklarını açıklamaları gerektiğini söyledi.
Bursaspor Kulübü’nün başkan İbrahim Yazıcı’nın vefatı sebebiyle 7 Haziran tarihinde yapacağı olağanüstü kongre öncesi adaylığını açıklayan Mesut Mestan, partilerin il başkanlarına ziyaretlerini sürdürdü. AK Parti İl Başkanlığı’na gerçekleştirdiği ziyaretin ardından CHP İl Başkanlığı’na geçen Mestan, İl Başkan Yardımcısı Ramazan Doğan ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü. Ardından MHP İl Başkanlığı’na gelen Mestan, İl Başkanı Hasan Toktaş ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

“KİMSENİN KAPALI KAPILAR ARDINDAN HESAP YAPMASINA GEREK YOK”
Ziyarette konuşan başkan adayı Mesut Mestan, kongrenin bu ay sonunda yapılabileceğine dikkat çekerek, “Çok elzem olsa mayıs sonunda biz kongre yapabiliyorduk. Yasal süreç mayıs ayına uygundu” dedi. Başkanlığa adaylığını koymayı düşünen kişilerin ince hesaplar yapmak yerine adaylıklarını açıklamaları gerektiğini belirten Mestan, “Kimsenin kapalı kapılar ardında ince hesaplar yapmasına gerek yok. Medeni cesaret ile herkesin çıkıp açıklama yapılması en azından bana göre kenti kaosa sürüklemez. Biz Anadolu kulüpleri ile mi mücadele edeceğiz, İstanbul kulüpleri ile mi? Hedef İstanbul kulüpleri ise bunun farklı yöntemleri var” dedi.

”BELİRLİ BİRİMLERE DİREKTÖRLÜKLER KURACAĞIZ”
Projeleri ile ilgili de bilgi veren Mestan, “Belirli birimlere direktörlükler kuracağız. Yüksek istişare kurulu kurmayı düşünüyoruz. Bursaspor’da başkan da hesap verebilmeli. Biz seçildiğimiz takdirde hata yaptığımızda bizden de hesap sormalarını istiyoruz” diye konuştu.

“SİSTEMLERİ BOZMAMAK LAZIM”
Mestan, göreve geldikleri takdirde mevcut teknik direktör Hikmet Karaman ile devam edip, etmeyecekleri yönündeki soruya ise, “Başarılı olmuş bir teknik direktör var. Kulübün de sözleşmeli antrenörü. Seçildiğimiz takdirde bunların hepsini oturup, irdelemememiz lazım. Şuan kulüpte yürüyen bir sistem var. Sistemleri bozmamak ve sürekli iyileştirmek lazım” dedi.
(İHA)