BIST 10.267
DOLAR 32,29
EURO 34,74
ALTIN 2.412,39
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Hacı amca Kılıçdaroğlu'nu şoke etti!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Burdur'da sakallı bir amcadan duyduğu sözlerle resmen şoke oldu!

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Burdur'un Bucak ilçesinde öğrenciler yararına açılan kermesi gezdikten sonra Süleyman Demirel Bulvarı üzerindeki esnafı ziyaret etti.

Ziyaretler sırasında 63 yaşındaki Ahmet Bilgin isimli, sakallı bir vatandaş CHP Genel Başkanı'nın yanına yanaştı. Basın mensuplarının 'bu tarafa' demesi üzerine Kılıçdaroğlu, Ahmet Bilgin'e, "Hacı amca şöyle dön' diyorlar, biz de dönüyoruz" dedi.

İNŞALLAH HACI AMCANDAN TARAFA DÖNERSİN

Ahmet Bilgin ise "Öyle mi. İnşallah hacı amcandan tarafa dönersin" diye cevap verdi. Bilgin'in bu sözü üzerine çevredekiler, "Doğrudan yana" diye düzeltme yaptı. Ahmet Bilgin'in "Allah iyiliklerde birleştirsin." sözüne Kılıçdaroğlu, "İyiliklerde ve güzel ahlakta. Bütün mesele o" karşılığını verdi.

Kemal Kılıçradoğlu ve beraberindekiler Bucak'ın ardından Burdur'a geçti. Burdur Organize Sanayi Esnafı ile bir araya gelen Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada çözüm sürecini değerlendirdi, hükümetin Suriye konusundaki dış politikasını eleştirdi, anayasa konusundaki 'kırmızı çizgi'lerini açıkladı.