BIST 10.267
DOLAR 32,29
EURO 34,82
ALTIN 2.413,31
HABER /  DÜNYA

Minibüs akaryakıt istasyonuna daldı:3 yaralı

Kırıkkale’de bir minibüs akaryakıt istasyonuna daldı, 1’i ağır 3 kişi yaralandı. Akaryakıt istasyonuna dalan minibüs, LPG pompasını yerinden...

Abone ol

Kırıkkale’de bir minibüs akaryakıt istasyonuna daldı, 1’i ağır 3 kişi yaralandı. Akaryakıt istasyonuna dalan minibüs, LPG pompasını yerinden sökerek metrelerce ileriye fırlattı, yerinden kopan pompadan çevreye LPG yayıldı.
Edinilen bilgiye göre, İbrahim Akgül (44) yönetimindeki 06 DD 9237 plakalı minibüs, Kırıkkale-Ankara Karayolu 12. kilometresinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bir akaryakıt istasyonuna daldı. Yolda seyir halinde bulunan minibüs önce akaryakıt istasyonunda bulunan LPG pompasına daha sonra da akaryakıt istasyonunda yakıt almak için bekleyen İdris Kaplan (36) yönetimindeki 71 EV 803 plakalı kamyona çarparak durabildi. LPG pompasını yerden sökerek yaklaşık 30 metre ileriye fırlatan minibüs sürücüsü ağır şekilde yaralanırken, minibüste bulunan Zekeriya Aydın ( 37) ve Halil Subaşı (61) da yaralandı.
Yaralılar Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile Yüksek İhtisas Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
LPG pompasının yerinden fırlamasıyla birlikte olay yerinde bir süre çevreye LPG yayıldı. Yangın ihtimaline karşı Kırıkkale Belediyesi itfaiye ekipleri olay yerinde hazır bulundu. Polis olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.
(İHA)