BIST 10.269
DOLAR 32,24
EURO 34,82
ALTIN 2.419,35
HABER /  GÜNCEL

Kimse sevmiyor dedi ve...

Elazığ'da baba ve 3 oğlu dehşet saçtı. Ellerindeki silahlarla önüne gelene kurşun yağdırdılar. Ortalık kan gölüne döndü.

Abone ol

Elazığ'da baba Haşim Yüksel, oğulları Metin, Bayram ve Naim'i da yanına alarak kavga ettiği komşularına rastgele kurşun yağdırdı.

Saldırıda 6 kişi öldü, 7 kişi de yaralandı. Saldırganların akli dengesinin yerinde olmadığı ileri sürüldü. Firar eden zanlıların yakalanmasına çalışılıyor.

Edinilen bilgiye göre, Baskil ilçesine bağlı Karaali köyü Büler mezrasındaki yaşayan Esendemir ailesinin evine gelen ve komşu mezradan oldukları ileri sürülen 4 kişi, silahla 6 kişiyi öldürdü, 7 kişi de yaralandı.

"BİZİ KİMSE SEVMİYOR"

Babilez Mezrası'ndaki katliamla ilgili soruşturma devam ederken, olaydan sonra kaçan baba ve oğullarının yakalanmasına çalışılıyor.

Katliamın faiili oldukları ileri sürülen eşi geçen yıl ölen Haşim Yükselen ve oğullarının köy kahvesinde “Bizi kimse sevmiyor. Herkesi vuracağız” dedikleri ileri sürüldü.

5-6 MAHALLE TARAYARAK

Köy muhtarı Hamza Köbük, NTV canlı yayınında şunları söyledi: "Adamlar kendi mahallesinden başlamış. 5-6 mahalle tarayarak aşağıya inmiş. Akli dengesi de yerinde değil. Yaralılardan biri kadın. Sebebini öğrenemedik.

DAHA ÖNCE ŞİKAYET EDİLMİŞLER

Saldırganların akli dengesinin yerinde olmadığı ve haklarında daha önce de köylüleri rahatsız ettikleri yönünde jandarmaya şikayet başvurusu olduğu ileri sürüldü.

Elazığ Valisi'nden alınan bilgiye göre sabah 06. 30 sıralarında Baba Haşim Yükselen ve iki oğlu sabah evden çıktıktan sonra rastgele önlerine çıkan kişileri taradı. Elazığ Valisi bu kişilerin psikolojik rahatsızlıkları bulunduğunu ve şu anda firarda olduklarını söyledi.

Bu arada Yüksel ailesinden 14 yaşında bir kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ

Emine Yükselen, İbrahim Esendemir, (80) Samet Sis (12) ve İzzet esendemir (35) yaşamını yitirdi. Nazmiye ve Mustafa Coşkun ise hastane yaşamını yitirdi.