BIST 10.046
DOLAR 32,41
EURO 34,81
ALTIN 2.410,87
HABER /  MAGAZİN

Kim Kardashian'ın ilk Anneler Günü heyecanı!

Sosyetik güzel Kim Kardashian ilk anneler günü heyecanını kızı ile çektirdiği fotoğrafı ile instagram üzerinden takipçileri ile paylaştı.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Sosyetik güzel Kim Kardashian 10 aylık kızı North ile birlikte ilk Anneler Günü heyecanını yayınladığı fotoğraf ile yaşadı. 

Sosyetik güzel Kim Kardashian rapçi nişanlısı Kanye West'ten dünyaya gelen 10 aylık kızı North West ile birlikte ilk kez Anneler Günü heyecanı yaşadı. 33 yaşındaki realty şov yıldızı Kim Kardashian kızı ile birlikte kutladığı ilk Anneler Günü'nde paylaştığı fotoğraf ile sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

1.20140512100736.jpg

Kişisel instagram hesabından paylaştığı Anneler Günü fotoğrafında minik kızı North ile birlikte yerde yatarken çektirdiği fotoğrafını yayınlayan Kim Kardashian takipçilerinden binlerce beğeni ve tebrik mesajı topladı. 'Küçük bir kız hayatınızı ve dünyanızı hiç tahmin edemeyeceğiniz şekilde değiştiriyor! Anne olmak Dünya'da alıp alabileceğiniz en büyük ödül. Tüm annelerin Anneler Günü kutlu olsun!' mesajı ile yaşadığı mutluluğu ve duygusallığı kelimelere döken ünlü güzel sosyal medyada büyük yankı  uyandırdı.

2.20140512101048.jpg

Rapçi nişanlısı Kanye West'in minik kızı ve nişanlısı Kim Kardashian için hazırlattığı çiçekten oluşan duvar hediyesi dikkat çekerken ilk anneler günü heyecanını yaşayan nişanlısına düzenlediği hediye ile büyük beğeni topladı. Kızları North'un duvarın önünde çekilmiş anneler günü fotoğrafı da takipçileri tarafından büyük beğeni topladı.

3.20140512101215.jpg

Ayrıca ünlü rapçi Kanye West 2008 yılında hayata gözlerini yuman annesi Donna West'in anneler gününü kutlamayı unutmadı. Hayatını kaybeden annesinin anneler günün gökyüzünün fotoğrafını çekerek
'Merhaba Anne' mesajı ile twitter'dan kutlayan Kanye West yaşadığı duygusal anları takipçileri ile paylaştı.