BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,70
ALTIN 2.395,55
HABER /  GÜNCEL

Kılıçdaroğlu'nun kardeşiyle ilgili inanılmaz iddia

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu aleyhine yaptığı açıklama ve eylemlerle dikkat çeken kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, mahkemede kendisinin Twitter hesabı olmadığını, kendi adına açılan o hesabı kimin kullandığını da bilmediğini iddia etti.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, mahkemede şok bir ifade verdi. 

Celal Kılıçdaroğlu, abisi Kemal Kılıçdaroğlu aleyhine açıklamaları ve "çadır" ve "Aydın'ın FETÖ/PDY'den temizlenmesi amacıyla Söke'den Didim'e yaptığı yürüyüş" eylemleriyle dikkat çekmiş ve günlerce Türkiye'nin gündeminde kalmıştı.

Celal Kılıçdaroğlu adına bir Twitter hesabı da açılmış ve oradan Kemal Kılıçdaroğlu ile dalga geçen mesajlar da palaşılmıştı.Celal Kılıçdaroğlu Twitter hesabından CHP lideri hakkında birçok iddiada bulunulmuştu.

TWİT ATANLAR HAKKINDA ŞİKAYETÇİ OLDU

Bunun üzerine Twitlerde ismi geçen Avukat Fidel Okan, "Celal Kılıçdaroğlu" hesabını kullananlar aleyhine dava açmıştı. Dava kapsamında ifadesi alınan Celal Kılıçdaroğlu, kendisinin bir Twitter hesabı olmadığını, o hesabı da kimin kullandığını bilmediğini iddia etti.

Celal Kılıçdaroğlu, kendi adına hesap açıp twit atanlar hakkında da şikayetçi oldu.

Mahkeme tutanaklarını paylaşan, “Benimle ilgili her twitine dava açtığım bu meczubu siyasi amaçları için kullanan şerefsiz takımının peşini bırakmayacağım" ifadelerini kullandı.

'MAVİ TIK'LI HESAP ASKIYA ALINDI

Celal Kılıçdaroğlu adına açılan ve Twitter tarafından "Onaylı Hesap" anlamına "gelen mavi tık" hesabının Twitter tarafından askıya alındığı ortaya çıktı. Fidel Okan, "Twitter'ın mavi onay işareti dahi verdiği hesabın kendisine ait olmadığını bildirdiği için bu hesap Twitter tarafından tamamen kaldırılmış" dedi.