BIST 9.525
DOLAR 32,70
EURO 34,77
ALTIN 2.521,13
HABER /  POLİTİKA

Kılıçdaroğlu'na şok sözler: Hasta adam tedaviye ihtiyacı var!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile Bakanı Ramazoğlu hakkındaki sözleri ve Meclis'teki dokunulmazlık fezlekeleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Abone ol

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti 5. Yerel Yönetimler Sempozyumu gündeme dair son dakika açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazoğlu hakkındaki açıklamalarına değinen Başbakan Davutoğlu, "CHP'nin başındaki hasta adam olayı bıraktı, bize saldırmaya, bakana saldırmaya, hızını alamayıp heryere saldırmaya başladı" dedi.

Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları:

Teröre destek veren, sözcülüğüne sayunan milletvekillerinin dokunulmazlıkların kaldırılması için AK Parti milletvekilleri 316 imzayla TBMM'ye yasa teklifi verdiler. İşte AK Parti farkı bu. Yıllardır dokunulmazlıkların kaldırmamıza meydan okuyanlara şunu söyledim; madem meydan okuyorsanız, işte hodri meydan! Yüce Meclisimizi terör destekçilerin zırhı haline getiren milletvekillerini yargı önüne çıkarmak için harekete geçtik. Ancak CHP bu girişimimize destek vermedi. CHP terör sözcüsü haline gelen milletvekillerine kendisini siper etti. CHP'den ses çıkmıyor. Çıkmaz; çünkü onlar kendilerinden korkarlar. Dokunulmazlık kalktığında mahkemede hesap veremeyeceklerini düşünürler.

"TEDAVİYE MUHTAÇ PATALOJİK BİR VAKA"

TBMM'de genel kurulunda takke düşüp kel görünecek. Kimin alnın ak, kimin yüreğinin ve alnının kapkara olduğu ortaya çıkacak. Günlerdir ağıza alınmayacak hakaretlerle meşgul olan Kılıçdaroğlu neden dokunulmazlık konusuna girmiyor. Kendi fezlekelerinin de yargıya intikalinden mi çekiniyorsun Kılıçdaroğlu? Karaman'da olay ortaya çıktığı andan itibaren 'Bu sapık aşağılıkların en aşağısıdır' diye ilk lafı eden benim. CHP'nin başındaki hasta adam olayı bıraktı, bize saldırmaya, bakana saldırmaya, hızını alamayıp heryere saldırmaya başladı. Dünkü açıklamalarıyla tedaviye muhtaç patalojik bir vaka olacağını gösterdi. Kılıçdaroğlu'nu önce tıbbi bir muayeneden sonra da ahlaki testten geçirmek lazımdır. Girdiği bütün seçimleri kaybetmiş, paralel yapıyı partisini teslim etmiş bu kişinin seviyesizliği malumdur. Bir vizyonu olmadığı için gündeme gelmek maksadıyla çirkin ve seviyesizliğiyle kendisini dibe çekiyor. Nezaketsizlikte bir döküm yapılsa bu nezaketsiz kişi birinci olur. Kirli ve çirkin sözlerle siyaset yapanlar sadece kendilerini kirletir. Hakaret ve küfür ona, haya ve edep bize, AK Parti kadrolarına yakışır.