BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Kılıçdaroğlu'na 'gerizekalı' için ağır yanıt

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, Ak Parti Genel Merkezi'nde basın toplantısı düzenliyor.

Abone ol
İNTERNETHABER-AK Parti sözcüsü Hüseyin Çelik, Ak Parti Genel Merkezi'nde basın toplantısı düzenledi. Çelik, Kılıçdaroğlu'nun CHP grup toplantısında sarfettiği sözleri hatırlatarak sert eleştiride bulundu.

DAVUTOĞLU ZEKASININ ZEKATINI KILIÇDAROĞLU'NA...

Çelik, Kılıçdaroğlu'nun Ahmet Davutoğlu için kullandığı 'gerizekalı' sözü için aynı sertlikte karşılık


KILIÇDAROĞLU'NUN DIŞİŞLERİ BAKANI DAVUTOĞLU İÇİN SÖYLEDİĞİ GERİZEKALI SÖZÜ


Türkiyenin dış politikasını eleştiren Kılıçdaroğlu, grup toplantısında Davutoğlu için şunları söylemişti;

"(...) Böyle bir anlamsız dengenin içine Türkiye’yi sokan bir süreci bizim başımıza bela eden, çapsızlığı dünyada bilinen, bir Dışişleri Bakanı’yla yola çıkılırsa Türkiye’nin geldiği nokta budur. Bunun için engin bilgiye gerek yok. Bunu yapmak için ileri derecede geri zekalı olmak lazım."

DEVAMINI OKU!

verdi. Çelik şöyle konuştu: Bu sözler Kılıçdaroğlu'na yakışmıyor. Davutoğlu'na gerizekalı diyor. Ahmet davutoğlu zekasının zekatını verirse bir ömür boyu Kılıçdaroğlu'na yeter. CHP her geçen gün kan kaybediyor. Kılıçdaroğlu bunu sorgulamalıdır."

BİZE GÜLLE ATANLARA BİZ GÜL ATMAYIZ

Suriye ile yaşanan gerginliğe de deyinen Çelik şöyle konuştu; "Biz sınırlarımızı halkımızı korumak istiyoruz. Kılıçdaroğlu bizi saldırgan olarak suçluyor. Bize gülle atanlara biz gül atmayız. Bizde zillet yoktur. Atatürk'ün yurtta sulh cihanda sulh sözünü bunlar yıllarca sinik olmak olarak değerlendirdi, ama öyle değil. Herşey ülkemizin ve halkımızın güvenliği içindir. Kılıçdaroğlu'nun, Sen Şam Fatihi değil şan babası olursun sözleri  kadar basit bir söylem olur mu? Sen halkının karşısına bu sözlerle nasıl çıkabiliyorsun?"

EMNİYET MÜDÜRÜNÜN SÖZLERİ

Diyarbakır Emniyet Müdürü'nün sözlerini değerlendiren Çelik; ''Bu konu Ak Parti MYK'sında bu konu konuşuldu. Emniyet müdürümüzün ifadeleri sıkıntılıdır Sayın Bülent Arınç şahsi görüşünü açıkladı. Bireysel görüşlerimiz şu yada bu olabilir. Bende bazen Sayın Başbakan'la aynı şeyleri düşünmüyor olabiliyoruz ama genel karar verilir herkes bu karara uyar. Ama partinin genel kanatine de Sayın Arınç'ta katılmak durumunda.''