BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,74
ALTIN 2.506,53
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kılıçdaroğlu dan Ergenekon çıkışı

Seyfi Oktay'ın, Türk siyasetinde saygın bir isim olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, aramalarla ilgili olarak "üzüldük" dedi.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski Adalet Bakanı Seyfi Oktay'ın, ''Ergenekon'' soruşturmasında gözaltına alınmasıyla ilgili, ''Sayın Seyfi Oktay, Türk siyasetinde saygın bir isim. Böyle bir olaya maruz kalması gerçekten bizi de üzdü'' dedi.

Kılıçdaroğlu, CHP Balıkesir Milletvekili Ergün Aydoğan'ın organize ettiği yemekte, parti yöneticileri ve milletvekilleriyle bir araya geldi.

TBMM'nin Sabit Osman Avcı Eğitim Tesisi'ndeki yemeğe, CHP Genel Sekreteri Önder Sav ile aynı araçla gelen Kılıçdaroğlu, bir basın mensubunun, ''Ergenekon'' soruşturması kapsamında gözaltına alınanlar arasında eski Adalet Bakanı Seyfi Oktay'ın da adının geçtiğini belirterek, değerlendirmesini sorması üzerine, ''AK Parti'nin yarattığı korku imparatorluğunun bir parçası bu. Sayın Seyfi Oktay, Türk siyasetinde saygın bir isim. Böyle bir olaya maruz kalması gerçekten bizi de üzdü. Bu olayı yakından izlemeye devam edeceğiz'' dedi.