BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  MAGAZİN

Kidmanın hamilelik sırrı

41 yaşındaki Avustralyalı güzel yıldız Nicole Kidman, sağlıklı bir hamilelik döneminin sırrını anlattı.

Abone ol

Film çekimleri sırasında küçük bir kasabanın şelalelerinde yüzen Oscar ödüllü oyuncu Nicole Kidman, Avustralya’nın bereketli suları sayesinde hamile kaldığını söyledi.

41 yaşındaki Avustralyalı güzel yıldız Nicole Kidman, Women’s Weekly dergisine verdiği demeçte “Avustralya” adlı filmin çekimi sırasında küçük bir kasabanın şelalelerinde yüzen kendisi ve 6 kadının hamile kaldığını anlattı.

Sunday Rose adlı kızını geçen temmuz ayında dünyaya getiren ünlü yıldız, “Hamile kalabileceğimi ve bir çocuk dünyaya getirebileceğimi hiçbir zaman düşünmedim ancak bu filmde oldu” diye konuştu.

Bu film sırasında kendisi de dahil hamile kalanların 1’i erkek olmak üzere 7 bebek dünyaya getirdiklerini belirten Kidman, “Kasabanın şelalelerinde birşey var, çünkü hep birlikte yüzdük, bu yüzden bu şelalelere bereketli sular diyebiliriz” dedi.

Şarkıcı Keith Urban ile evli olan Kidman, eski eşi Tom Cruise ile evli olduğu yıllarda hamile kalmak için büyük çaba sarfetmişti. Hamile kalamayan ünlü yıldız ve eski eşi Cruise, Bella ve Connor adında 2 çocuk evlat edinmişlerdi.