BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,82
ALTIN 2.431,08
HABER /  SPOR

Kezmanın bu sözleri şaşırttı

Sırp futbolcu Kezman ülkesinin basınına konuştu, Partizan - Fenerbahçe maçıyla ilgili yorumuyla şaşırttı.

Abone ol F.Bahçe'nin Sırp Futbolcusu Mateja Kezman, Fenerbahçe'nin Partizan karşısında favori olduğunu ancak Partizan'ın da kendi sahasında sarı lacivertli takımı yenebilecek güçte olduğunu söyledi

Fenerbahçe'nin Sırp Futbolcusu Mateja Kezman, Fenerbahçe'nin Partizan karşısında favori olduğunu ancak Partizan'ın da kendi sahasında sarı lacivertli takımı yenebilecek güçte olduğunu söyledi.

Golcü futbolcu ülkesinde Blick Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, Partizan'ın özellikle ikinci yarılarda etkili bir futbol oynadığını belirterek, "Kadro yapısına da baktığımızda genç ve koşan bir takım. Kendi evindeki atmosferi de hesaba katarsak Fenerbahçe karşısında iyi bir sonuç alma şansı var. İlk maçta MTK'yı 5-0 yendik ama Partizan maçı daha zor geçecek. Fenerbahçe'nin tek hedefi Şampiyonlar Ligi'ne kalmak. Aragones, Zico'ya göre hücumu daha çok seven bir teknik adam. Zaman zaman 3 forvetle bile oynayabiliriz. Bu da bir hücum oyuncusu için oldukça iyi. İspanyol teknik adam ofansif ve agresif oynamamızı istiyor. Topun sürekli biz de kalmasını istiyor" dedi.

Eski takımı Partizan'a karşı oynamanın nasıl bir duygu olacağı sorusuna ise Sırp futbolcu, "Ben profesyonel bir oyuncuyum elbette oynasaydım benim için zor olurdu. Ancak transferim nedeniyle Partizan'a karşı oynayamayacağım. Ama Partizan'a karşı forma giyseydim benim için zor olurdu" ifadelerini kullandı.