BIST 10.083
DOLAR 32,49
EURO 34,86
ALTIN 2.441,32
HABER /  GÜNCEL

Ergenekon paşalarından mesaj

ADD bugün cezaevinde bulunan Ergenekon paşalarını ziyaret etti. Paşalar bakın nasıl mesajlar verdi?

Abone ol ADD'liler, dernek genel başkanı emekli orgeneral Şener Eruygur'u tutuklu bulunduğu Kocaeli Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevi'nde ziyaret etti. Her iki paşanın durumu da gayet iyi...

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığından alınan izinle Eruygur'u ziyaret eden Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Kocaeli Şube Başkanı Bozkurt Uslu, cezaevi çıkışı gazetecilere yaptığı açıklamada, Eruygur için, ''Sağlığı son derece iyi, son derece kuvvetli, her zamanki cesareti içinde'' dedi.

Eruygur'un siyasal bir yanlışlığın kurbanı olduğunu düşündüklerini, bunu Eruygur'un da söylediğini ifade eden Uslu, ''Devletimize ve hukuka güvencemiz tam, bu yanlışın en kısa zamanda düzeleceği günü bekliyoruz'' diye konuştu.

Eruygur'a ve bu anlamda tutuklu olan aydınlara güvenlerinin tam olduğunu vurgulayan Uslu, ''Ziyaretimde Tolon paşayı da gördüm. Her zaman ki gibi vakur, cesaret ve güç içindeler'' dedi.

Uslu, Eruygur'un kendilerine, şubelerle temasın her zamankinden çok olması, birlik ve beraberliğin, güvenin, ülkeye sahip çıkma duygusunun en yoğun olması gerektiğini ilettiğini bildirdi. Uslu, Eruygur'un, 'devletinize, hukuka güvenin ve bu yol ayrımında Türkiye için ne gerekiyorsa yapın. Birlikte ve kardeşçe' dediğini aktardı.

Uslu, bugünkü ziyarette Eruygur'un eşi ve kızının da bulunduğunu, kendisinin de Eruygur'u her hafta görebileceğini, yalnızca gelecek hafta açık görüş olacağı için ailesinin görüşeceğini sözlerine ekledi.