BIST 10.083
DOLAR 32,40
EURO 34,81
ALTIN 2.436,94
HABER /  SPOR

Fenere taraftar şoku

Partizan ile deplasmanda oynanacak maça Fenerli taraftarlar ilgi göstermeyince Sırplar spekülasyona başladı.

Abone ol

Sırbistan Konsolosluğu yetkilileri, Partizan maçı için sadece gazetecilerin vize başvurusu yaptığını açıklayıp, taraftarın tavrına şaşırdıklarını açıkladı.

Rahat olsunlar
 
Her maçta olay çıkaran, ırkçı ve saldırgan tutumuyla tanınan Partizan taraftarları, Fenerbahçeliler’in gözünü korkutmuş olduğu yorumunu yapan yetkililer, Belgrad’da oynanacak Şampiyonlar Ligi 3. tur ilk maçını izlemek üzere vize başvurusunda bulunan olmadığını belirtti.. Sırbistan Konsolosluğu yetkilileri, Fenerbahçeli taraftar gruplarının bugüne dek vize başvurusu yapmamasına şaşırdıklarını söylerken, “Fenerbahçe taraftarları ülkemize rahatlıkla gelebilir” açıklamasını yaptı.

Belgrad yanıyorSadece basın mensuplarının vize başvurusunda bulunduğunu ifade eden yetkililer, “Oysa taraftarlar, Türkiye’de olduğu gibi, ülkemizde de rahatlıkla maç seyredebilir. Sırbistan’ı görme fırsatını da kaçırıyorlar. Taraftarlardan talep olmamasına doğrusu çok şaşırdık” diye konuştu. Bu arada maçın oynanacağı Belgrad kentinde şu anda hava sıcaklıklarının 38-39 derecelerde gezindiği, bu durumun çarşamba günü de aynı olmasının beklendiği kaydedildi. (Fanatik)