BIST 10.320
DOLAR 32,26
EURO 35,12
ALTIN 2.468,03
HABER /  SPOR

Beşiktaştan U dönüşü

Beşiktaş'ta tuhaf işler. Sinan Engin'in köşeli lafları havada kaldı. Yönetim çok ağır konuştuğu iki futbolcuda çarketti.

Abone ol

Bonservis fiyatları bile belirmenmiş, satış listesine konmuştu. Sinan Engin ve Ertuğrul Sağlam başta olmak üzere yönetimin "karardan geri dönüş yok" dediği iki futbolcuda geri adım atıldı. Aradan geçen süre içinde sert ve kararlı duruş eridi gitti.

Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, kavga ettikleri için kadro dışı bırakılan İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ı affettiklerini açıkladı.

Her iki futbolcu da düzenledikleri basın toplantısında yaptıkları hata nedeniyle özür dilemişlerdi.

"BU SAATTEN SONRA DÖNMELERİ ZOR" DEMİŞTİ

Hatta Sinan Engin'in kavgayla ilgili o günlerde şunları söylemişti:  "Onların da bu saatten sonra dönmesi zor. Aralarında çok büyük kin var. Ama artık bu noktalandı. Beşiktaş'ın menfaatleri söz konusu. Bu işler öyle kolay. Vazoyu kırdın mı yapıştırsan bile eskisi gibi olmuyor. Kalem elinde diye herkes kendini bu kadar güçlü zannedemez" demişti.

AFFETMEK BÜYÜKLÜĞÜN ŞANINDANDIR

Beşiktaş'ın Avusturya kampında kavga eden ve yönetim kurulu tarafından süresiz kadro dışı bırakılan takım kaptanları İbrahim Üzülmez ve İbrahim Torman'a af geldi.

Siyah-beyazlı takımın genel menajeri Sinan Engin, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Affetmek büyüklüğün şanındandır. İbrahim Üzülmez ve İbrahim Torman'ı affettik" dedi.

İki futbolcunun yarın yapılacak yönetim kurulu toplantısında resmi olarak affedilip, takımla birlikte çalışmalara çıkması bekleniyor. İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'dan alınan takım kaptanlığının ise Mert Nobre ve Matias Delgado'da kalacağı belirtiliyor.

Başta divan başkanı Yalçin Karadeniz olmak üzere siyah-beyazlı camianın önde gelen isimleri de konunun tatlıya bağlanmısını istemiş ve iki futbolcu da ortak düzenledikleri basın toplantısında pişman olduklarını ve özür dilediklerini açıklamışlardı.