BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Kezmandan çarpıcı açıklamalar

Fenerbahçe'nin son dönemdeki formda ismi Mateja Kezman, UEFA'ya çarpıcı açıklamalar yaptı

Abone ol

Fenerbahçe'nin son dönemdeki formda ismi Mateja Kezman, Sevilla maçı öncesi UEFA'nın resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu.

Uefa.com'daki haberde Sırp yıldızın devre arası transfer döneminde takımdan ayrılmasının gündeme geldiği ancak şu anda gösterdiği performans ile takımın Avrupa'da ilerlelemesi büyük katkı yaptığı ifade edildi..
Sırp yıldızı ise yaptığı açıklamada "Burada mutluyum. Ailem burayı seviyor. Ayrılmam için sebebim yoktu" dedi. 28 yaşındaki yıldız "Devre arası transfer döneminde bazı sepkülasyonlar çıktı. Ancak buradan ayrılmayı düşünmedim. Çünkü şu an Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ediyoruz. Burada mutluyum. Ailem burayı seviyor. Ayrılmam için bir sebebim yoktu. Ve bu yüzden de kaldım" şeklinde konuştu.

"FB'YE GELDİĞİMDEN BERİ EN İYİ PERFORMANSI SERGİLİYORUM"
Kezman ligin ikinci yarısında yaptığı patlama ile ilgili olarakta "Çok mutluyum çünkü son 6 haftada çok iyi bir form yakaladım. 11 gol kaydettim. Ve bu Fenerbahçe'ye geldiğimden beri gösterdiğim en iyi performansım oldu" diye konuştu.

"SEVİLLA'NIN ZAAFLARI VAR. DEFANSTA ÇOK GÜÇLÜ DEĞİLLER"

Kezman son olarak Şampiyonlar Ligindeki rakipleri Sevilla ile oynanacak olan rövanş maçı içinse iddialı konuştu. "Sevilla ile oynadığımız ilk maç Şampiyonlar Ligindeki en ilgi çekici maçlardan biriydi. İyi oynuyoruz. İlk maçta aldığımız sonuç bize ikinci maç öncesi güven veriyor. Ayrıca ilk maçta gördük ki rakibimizin zaafları var. Defans bölgesinde çok güçlü değiller. Burada 3 gol attık. Deplasmanda da gol atabiliriz. İspanya'daki maçta 0-0 için değil futbol oynamak ve gol atmak için oynamalıyız. Takım olarak kalitemiz var. Karaktermiz ve ruhumuz var. Kulüp için yeniden bir tarih yazabiliriz" ifadelerini kullandı.