BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,79
ALTIN 2.493,47
HABER /  SPOR

Kezmana dayak iddiası

Fenerbahçe'de zor günler geçiren Kezman'ın dayak yediği ileri sürüldü.

Abone ol

Fenerbahçeli Mateja Kezman’ın geçen hafta izinli olarak gittiği Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da bir barda kavgaya karıştığı ileri sürüldü. Sırbistan’da yayımlanan Kurir gazetesinin iddiasına göre olay şöyle gelişti:

Mateja Kezman, biri Belgrad Büyükelçiliği’nde görevli iki Türk ve bir Sırp futbolcu arkadaşıyla geçtiğimiz günlerde Belgrad’daki Teatro adlı bara eğlenmeye gitti.

Gecenin ilerleyen saatlerinde Kezman’ın masasında bulunanlardan biri, alkolü fazla kaçırıp olay çıkarınca barın korumaları müdahale edip, şahsı tartaklamaya başladı.

Bu sırada Kezman, korumalara cep telefonunu gösterip, "Şimdi arkadaşlarımı arıyorum. Sizi bu yaptığınıza pişman edeceğim" diye tehdit edince korumalar bu kez ünlü futbolcuya saldırdı. Telefonu alıp yere atan korumalar Kezman’ı ve arkadaşlarını tartakladıktan sonra yaka paça dışarı attı.

Kezman’ın arkadaşları yedikleri dayak nedeniyle yaralandıkları için olay yerine ambulans ve polis ekipleri çağrıldı. Yaralılar hastaneye götürülürken, Kezman ve barın korumaları karakolda ifade verdikten sonra serbest bırakıldı.

Hürriyet