BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,06
ALTIN 2.470,98
HABER /  GÜNCEL

Kevinten Ataya canlı ziyaret

Kevin Costner Anıtkabir'i ziyaret edecek. Dünyada canlı yayınlanacak ziyaret ne zaman?

Abone ol

29 Ekim kutlamaları için bugün tüm devlet erkanı Anıtkabir'deydi. Törenler canlı yayınlanmadı.

Ancak bugün Anıtkabir'i ziyaret edecek olan Kevin Costner'in bu ziyareti tüm dünya ve Türkiye televizyonlarında canlı yayınlanacak.

Duyanlara "Hayırdır inşallah" dedirten bu ziyaretin ve canlı yayının bilgileri şöyle:

30 Ekim'de İstanbul Wow Convention Centre'de konser vermek üzere Türkiye'ye gelen, ünlü Hollywood yıldızı, Oscarlı Kevin Costner, bugün Anıtkabir'i ziyaret edecek.

Tüm dünyada belli başlı televizyon kanallarının ve Türkiye'deki tüm kanalların, canlı yayın sinyalini ücretsiz olarak alacağı ziyaret, Türk Gençliği'ni temsilen Türkiye Gençlik Kulübü Federasyonu Başkanı Osman Gökçek'in refakatiyle saat: 14.30'da gerçekleşecek.

Ziyaretin ardından Costner, saat:15.30'da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Ankara Kalesi içersindeki Zenger Paşa Konağı Restoranı'nda onuruna vereceği yemeğe katılacak…

Ahmet San ve Cüneyt Ortan'ın organizasyonu ile 'Hollywood Starları Konserde' başlığı altında düzenlenen organizasyonun ilk etabı çerçevesinde ülkemize gelen Kevin Costner, daha sonra İstanbul'a dönecek ve ertesi gün vereceği konser için son hazırlıklarına başlayacak…