BIST 10.159
DOLAR 32,23
EURO 35,10
ALTIN 2.469,98
HABER /  SPOR

Konyasporda yüzler gülüyor

Konyaspor'da ikinci galibiyetin ve alt sıralardan kurtulmanın sevinci yaşanıyor.

Abone ol

Sivasspor'u yenerek liderlik koltuğundan indiren Konyaspor'da ikinci galibiyetin ve alt sıralardan kurtulmanın sevinci yaşanıyor.

Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Mehmet Bezirci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, futboldan önce stadyumdaki atmosferin olağanüstü güzel olduğunu belirterek, bunun için Sivasspor ve Konyaspor taraftarına teşekkür etti.

Centilmence bir maç olduğunu belirten Bezirci, ''Sivasspor'da bazı sakatlanan oyuncular oldu, ancak maç çok sert değildi. Maç öncesi Sivasspor yönetimiyle kahvaltıda biraraya gelmemiz çok iyi oldu'' dedi.

Sivasspor maçının kendileri açısından bir dönüm noktası olduğunu ifade eden Bezirci, şunları kaydetti:

''Ligin 9. haftasını geride bırakmışız ve elimizde 1 galibiyet, 4 beraberlikle alınmış 7 puan var. Bu puanla 17 sıradayız. Özellikle Sivasspor karşısına maç eksiğiyle 18. sırada çıktık. Böylesine kritik bir ortamda lider ile karşılaşıyoruz. Kazandığımız zaman yukarılara yükseleceğiz, kaybedersek daha büyük sıkıntıya girecektik. Bunun için hafta içinde yoğun tempoda çalıştık. Sivasspor'u adeta ezberledik ve buna göre hazırlandık.''

Konyaspor taraftarının 90 dakika boyunca verdiği destekle son dakikalarda galip geldiklerini belirten Bezirci, kaybettikleri maçlarda son dakika golleriyle yıkıldıklarını, aldıkları 2 galibiyette ise son dakika golleriyle 3 puana ulaştıklarını söyledi.