BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Kertenkele 23. bölüm Zehra ve Kertenkele balayında

Kertenkele son bölümde sular durulmuyor. Sahte nikahla evlenen çift şimdi de balayına gidiyor. Kertenkele'nin dövmesini gören Zehra şimdi ne yapacak?

Abone ol

Kertenkele son bölümde sular durulmuyor. Sahte nikahla evlenen çift şimdi de balayına gidiyor. Kertenkele'nin dövmesini gören Zehra şimdi ne yapacak?

Üzerini değiştirirken Zehra tarafından yarı çıplak basılan Kertenkele oldukça zor durumda kalır. Üstelik Zehra, Kertenkele'nin omzundaki kertenkele dövmesini de görmüştür. Bütün bunlar yetmezmiş gibi, Ünsal komiser malikânede Ziya hoca(Kertenkele) ile konuşmak istemektedir.

screen-shot-2015-04-03-at-4.26.20-pm.png

Öte yandan, artık aynı odada kalmaya başlayan Zehra ve Kertenkele birbirleriyle uyum sorunu yaşayacaktır. Tülin'in ikilinin foyalarını ortaya çıkarmak için giriştiği hastalıklı çaba da Kertenkele ve Zehra'yı oldukça güç durumda bırakacaktır.

screen-shot-2015-04-03-at-4.25.57-pm.png

Bu durumdan kurtulmak için sahte balayı numarası yapan çift önce Tülin'i, sonra bütün mahalleliyi atlatmak zorunda kalacaktır. Bu ise hiç de kolay olmayacaktır.

screen-shot-2015-04-03-at-4.25.42-pm.png

Levent, Selin'in gönlünü kazanma mücadelesinde yeni bir aşama kaydedecektir. Öte yandan kardeşi Betül'e görücü gelecek adamın kötü birini olduğunu öğrenen Kertenkele, onu döverek işi çözebileceğini sanır. Fakat işler hiç de planlandığı gibi gitmez. Kertenkele bu sefer yakayı ele vermiştir ve kaçacak hiçbir yeri yoktur. 

22. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ekrem Bey'in getirdiği belediye başkanından habersiz nikâh masasına oturan Kertenkele ve Zehra neye uğradıklarını şaşırırlar. Sahte nikâh töreni ansızın gerçek nikâh olmuştur.

screen-shot-2015-03-28-at-11.46.48-am.png

Ünsal komiserin, Ekrem Bey'in izni olmadan nikâh törenine gelmesiyle de Kertenkele adeta her taraftan kuşatılır. Nikâh sonrası artık aynı evi ve odayı paylaşmak zorunda kalan Zehra ve Kertenkele, Tülin'in suçlamaları karşısında mutlu çifti oynamaya çalışırken kendi aralarında da tartışmalar yaşayacaklardır.

screen-shot-2015-03-28-at-11.46.57-am.png

Zehra tarafından aşağılandığını düşünen Tülin ise sahte evliliği ortaya çıkarmak için elinden gelen her şeyi yapacaktır. Öte yandan Semih, Zehra ile yüzleşecek ve aldığı cevaplarla büyük kırılma yaşayacaktır.

screen-shot-2015-03-28-at-11.47.11-am.png

Hayatında değişimlere giden Levent ise Selin'in gönlünü kazanmakta ısrarcıdır. Kaçırdığı elmasları Kertenkele'ye kaptıran mafya, Kertenkele ile Ziya hoca arasında bağlantı kurup Ziya Hoca'nın(Kertenkele) peşine düşecektir. Kertenkele mafyadan, Tülin'den ve geçmişinden kurtulabilecek midir?