BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Fenomen hesaplara cemaat darbesi!

Cemaate yakın hesaplar, AK Partili fenomen hesapları spamladı. Kapatılan hesaplar yeni bir kavganın da fitilini ateşledi.

Abone ol

Sosyal medyada yeni bir savaş daha başlıyor! 17-25 Aralık süreci sonrası AK Parti ile cemaat arasındaki kavga bu kez sosyal medyaya sıçradı. Cemaate yakın hesaplar tarafından spamlandığı iddia edilen bazı fenomen hesaplar, kapatıldı. Spamlatılan ve kapanan hesaplardan biri olan Esat Ç., yeni hesabından cemaat yakın twitter hesaplarına savaş açtı.

Twitter'da bir kez daha kıyamet koptu. Cemaate yakın bazı hesaplar tarafından iki gündür sürdürülen spam çağrısı AK Parti'ye yakın bazı hesapların kapatılmasına neden oldu.

ESAT Ç., AK KULİS VE KUŞÇU EŞREF HESAPLARI KAPATILDI

Kapatılan hesaplar twitter'da yeni bir kavganın da fitilini ateşledi. Hesapların kapatılmasının ardından onlarca benzer hesap açılırken, fenomen hesapların yeni açılan hesapları takip etmek isteyen kullanıcıların da kafası karıştı. Bazı köşe yazarları da kapatılan hesaplara destek için yeni açılan hesapları takipçilerine duyurdu.

Esat Ç.: SAVAŞ BAŞLIYOR

Esat Ç.'nin yeni hesabı olduğu iddia edilen twitter hesabından, cemaatin kendilerine yönelik yeni bir savaş başlattığını duyurdu. Mücadelenin devam edeceğini ve bu hesaplara yönelik, karşı hamle başlatacaklarını duyuran Esat Ç., cemaatin hesaplarının spamlanacağını duyurdu.