BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.324,88
HABER /  MAGAZİN

Kerimcan Durmaz kimdir neden hastaneye kaldırıldı sağlık durumu nasıl

Sosyal medya fenomeni ve DJ Kerimcan Durmaz'ın apar topar hastaneye kaldırıldığı ve ameliyata alındığı iddia edildi. Kerimcan Durmaz kimdir? Sağlık durumu nasıl? Kerimcan Durmaz'ın hastalığı ne? İşte ünlü DJ'e dair merak edilenler...

Abone ol

Sosyal medya hesabından paylaştığı videolarla milyonlarca kişi tarafından takip edilen Ünlü DJ Kerimcan Durmaz hakkında korkutan bir iddia ortaya atıldı.

Durmaz'ın apandisiti patlaması üzerine hastaneye kaldırıldığı öne sürüldü. Arkadaşları tarafından Bodrum Amerikan Hastanesi'ne yetiştirilen ünlü fenomen, acil olarak ameliyata alındı.

DEMET AKALIN ZİYARETİNE GİTTİ: Durmaz'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, haberi alan dostu ve komşusu Demet Akalın'ın hastaneye giderek ünlü DJ'i ziyaret ettiği kaydedildi.

"ONU TEMİZ KALPLİ ÇOCUK OLDUĞU İÇİN SEVİYORUM" DEMİŞTİ: Kerimcan Durmaz ve Demet Akalın bilindiği üzere yakın arkadaşlar. Demet Akalın, geçen yıl Samsun'da sahnede saldırıya uğrayan Kerimcan Durmaz'ı savunurken şöyle konuşmuştu: Milletimiz çok kazanan insanları sevmiyor. Bu kadar mal düşmanı olmayalım. İnsanların cinsel tercihlerine de saygı duyalım. Onu temiz kalpli bir çocuk olduğu için seviyorum"

KOMŞU OLMUŞLARDI: Kerimcan Durmaz, İstanbul'da Demet Akalın'a komşu olmak için, Beykoz Konakları'nda yeni satın aldığı evinin yanına taşınmıştı.

KERİMCAN DURMAZ KİMDİR?Sosyal medyada adından sıkça kendinden söz ettiren Kerimcan Durmaz, 22 Kasım 1994’de Balıkesir’in Akçay ilçesinde doğdu. 24 yaşında olan Durmaz, Türk DJ, makyör ve sosyal medya fenomeni. 2015'ten itibaren Periscope ve Snapchat'te yaptığı paylaşımlarla Türkiye'de ün kazanarak bir internet ünlüsü hâline geldi.

KERİMCAN DURMAZ NE İŞ YAPIYOR? Sosyal medyayı sıkça kullanan Durmaz, yaptığı paylaşımlarla kısa sürede çok sayıda internet kullanıcısı tarafından tanınmaya başladı. Periscope denildiğinde akla gelen ilk isim olan Kerimcan Durmaz 1994 doğumlu ve Akrep burcu. Durmaz fenomen bir DJ olarak çalışmaya devam ediyor.

Şu anda özellikle Twitter, instagram ve Snapchat gibi sosyal medya platformlarında binlerce takipçiye ulaşmış durumda olan Kerimcan Durmaz aynı zamanda oldukça başarılı bir "Make-Up Artist"tir.

Kerimcan Durmaz'dan korkutan haber! Apar topar ameliyata alındıKerimcan Durmaz'dan korkutan haber! Apar topar ameliyata alındıKerimcan Durmaz'dan korkutan haber! Apar topar ameliyata alındıKerimcan Durmaz'dan korkutan haber! Apar topar ameliyata alındıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN