BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Kerem Altan'ın avukatı Defne Joy Foster'in avukatına dava açıyor!

Kerem Altan'ın Avukatı Veysel Ok yaptığı bir açıklama ile Defne Joy Foster'in ölümü ile ilgili iddiaları yalanladı.

Abone ol

"Söylemezsem Olmaz" programına telefon ile bağlanan Defne Joy Foster'in avukatı Ersan Taştekin, Kerem Altan hakkında suçlamalarda bulundu. Avukat, Kerem Altan'ın Defne Joy Foster 'a yardım çağırmaya gitmediğini iddia etmişti.

Kerem Altan'ın Avukatı Veysel Ok yaptığı bir açıklama ile Taştekin'in iddialarını yalanladı ve "AVUKATLIK meslek ilkelerine aykırı söylemlerde bulunan Ersan Taştekin'i İstanbul barosuna şikayet edeceğimizi ve hakkında cezai ve hukuki yollara başvuracağımızı belirtmek isterim" dedi.

İşte Kerem Altan'ın avukatının açıklamaları:

Avukat Ersan Taştekin'in gerçeğe /mahkeme kararına Aykırı beyanlarına karşı açıklamalarımızdır.

Müvekkil Kerem Altan rahatsızlanan ve ilk müdahaleye rağmen kendisine gelmeyen Müteveffa Defne Joy Foster'in durumunun düzelmediğini fark edince olay yerinin 300 -400 metre yakınında olan Acıbadem Hastanesine gitmiş ancak hastane kapalı olunca oradaki görevliler tarafından yine olay yerine yakın İstek Vakfına ait hastaneye yönlendirilmiştir. Müvekkil ikinci hastanede de doktor bulamayınca ikametine dönmüş ve Müteveffa'nın durumunda da olumlu bir değişiklik olmadığını görünce ambulans çağırmıştır.

Burada üzerinde önemle durulması gereken ve mahkemece de tespit edilen temel gerçek;müvekkil Kerem Altan'ın, Müteveffa Defne Joy Foster'u evde kendi haline terk etmemiş olması ile müdahalenin etkili-hızlı olması içinevinin hemen yanındaki hastaneye başvurmasıdır. Dosyada yer alan tüm kamera kayıtlarında ve mahkeme kararında da anlaşılacağı üzere müvekkil Kerem Altan hastaneye koşarak gitmiş, hastanenin kapıları kapalı olunca bir yetkilinin duyması umudu ile ses çıkaracak şekilde kapı camlarına elleri vurmuş, yumruklamış sonuçsuz kalınca da ikinci bir hastaneye gitmiştir. Diğer hastanede de doktor bulamayınca ambulans çağırmıştır. Ambulans Şirketine adres vermediği iddiası gerçeğe aykırı bir manipülasyondan ibaretir.

Böyle bir görüntü karşısında müvekkilim Kerem Altan için Müteveffa Defne Joy Foster'u kaderine terk ettiği, kaçtığı ve Müteveffanın durumunun düzelmesi için çaba göstermediği sonucu çıkabilir mi? Sıradan bir vatandaş bile müvekkilimin eylemlerini, çabalarını, kastını Müteveffa Defne Joy Foster'a yardım etmesi olarak algılar.

Tüm açıklamalar ışığında yalan beyanda bulunan ve AVUKATLIK meslek ilkelerine aykırı söylemlerde bulunan Ersan Taştekin'i İstanbul barosuna şikayet edeceğimizi ve hakkında cezai ve hukuki yollara başvuracağımızı belirtmek isterim.

Saygılarımla Avukat Veysel Ok.