BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Kerem Aktürkoğlu'ndan kavga açıklaması: "Futbolun doğası gereği..."

Galatasaraylı futbolcu Kerem Aktürkoğlu, Avusturya'da kamp yapan sarı-kırmızılı ekibin bu sabah gerçekleştirdiği antrenmanda gerginlik yaşadığı takım arkadaşı Patrick van Aanholt ile aralarında sıkıntı olmadığını bildirdi.

Abone ol

Kerem Aktürkoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, olayın kavga olarak lanse edilmesinin doğru olmadığını belirtti.

"Bu sabah antrenmanda bir ikili mücadele sonrasında takım arkadaşımla futbolun doğası gereği yaşadığım tartışma, bağlamından koparılarak 'fiziki şiddet içeren bir kavga' olarak lanse edilmiş. Biz aynı hedef için ter döken, Galatasaray'ın başarısı için tüm benliğimizi ortaya koyan takım arkadaşlarıyız. Daha iyiyi başarmak için sınırlarımızı zorladığımız çalışma ortamımızda bu tür münakaşalar yaşanabilir ancak aramızda sevgi ve saygı bakidir. Bu olay haberleştirilirken bunun unutulmaması gerekir. Kamuoyuna saygılarımla."

Kerem'den bir paylaşım daha!

Kerem Aktürkoğlu, Patrick van Aanholt ile birlikte poz verdiği bir fotoğrafını paylaştı. Kerem paylaşımına, "Herkes inanmak isteyeceği şeye inanacaktır. Önemli olan arkadaşların birbirleri için ne hissettiğidir. Tekme tokat kavga etmişiz gibi çek" notunu ekledi.

Ardından Van Aanholt da bu sözlere yanıt olarak, "Seni seviyorum kardeşim" ifadelerini kullandı.