BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.431,95
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kente 7 SGK daha kurulacak

Kent genelinde 10 SGK müdürlüğü açmak için Ankara'dan onay çıktı. Bunlardan 3'ü açıldı, sırada 7 tane daha var.

Abone ol

Afyonkarahisar Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Kerim Aslan, Afyonkarahisar genelinde 10 tane SGK müdürlüğü açılması için onay aydıklarını, bunun 3.'sünü açtıklarını, geri kalan 7 müdürlüğü de en kısa sürede hizmete açacaklarını söyledi.

10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak olan Sosyal Güvenlik Haftası hakkında bilgi vermek için İkbal Termal Otel'de basın toplantısı düzenleyen SGK İl Müdürü Kerim Aslan, SGK'nın yeni oluşumundan büyük yenilikler gerçekleştirdiğini ifade etti.

Genel sağlık sigortası ile bütün vatandaşların sağlık sigortası kapsamına alındığını anlatan Müdür Aslan, SGK'ya verilecek yeni görevlerle Afyonkarahisar'da yaşayan herkesi SGK kapsamı içerisine alacaklarını ifade etti.

Afyonkarahisirar'da Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü oluşumundan sonra vatandaş odaklı, hizmetin vatandaşın ayağına götürülmesi için yaptıkları gayretlerle Afyon'a 10 tane merkez müdürlüğü açılması için onayını aldıklarını söyleyen Aslan, bunlardan 3 tanesini hayata geçirdiklerini dile getirerek, "7 müdürlüğü de en kısa sürede hizmete açmayı hedefliyoruz" dedi.