BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Kennedy'lerin seks sırları açıklandı!

FBI, geçen yıl ölen 77 yaşındaki Senatör Edward ‘Teddy’ M. Kennedy hakkındaki 2 bini aşkın belgeyi açıkladı.

Abone ol

1961’e dayanan  raporlar, Kennedy ailesi hakkındaki çarpıcı iddiaları göz önüne seriyor. Ailenin geri kalan üyelerinin de onayını alarak açıklanan belgeler, ölüm tehditleri, seks skandalları ve kazalarla dolu.

Rapora göre, Kennedy ailesinin üçüncü oğlu Teddy, Ku Klux Klan ve The National Socialist’s White People Party gibi ırkçı gruplardan sayısız tehdit almış. Raporda en göze çarpan iddia, Kennedy ailesinin karıştığı seks skandalı.

İşte rapordan öne çıkanlar

* 1968 yılında FBI’a gelen bir mektup, 25 Ekim 1968’de  Teddy Kennedy’ye yönelik suikast girişimini haber veriyordu.

* 19 Temmuz 1969’da  Chappaquiddick Adası’nda gerçekleşen trafik kazasında, sürücü koltuğunda Teddy Kennedy’nin olduğu gizlendi. Göle yuvarlanan araçta yuvarlandı. Kennedy’nin yanında seçim kampanyasında çalışan  28 yaşındaki Mary Jo Kopechne vardı. Genç kadının cesedi  10 saat sonra sulara gömülen otomobilden çıkarıldı. Kazadan yara almadan kurtulan Kennedy, sadece olay yerinden kaçtığı için gözaltına alındı. 37 yaşındaki Kennedy, daha sonra serbest bırakıldı. 

* 1977 yılında Robert Kennedy’yi öldüren Sirhan Sirhan, Soledad hapisanesinde hücre arkadaşına Edward Kennedy’yi de öldürmesi için 1 milyon dolar ve bir araba teklif etti. 18 ay Sirhan ile aynı hücreyi paylaşan kişinin kimliği açıklanmadı.

* Kennedy ailesi, Frank Sinatra’nın grubu ‘The Rat Pack’ üyeleri ve Marilyn Monroe ile birlikte grup seks partileri düzenledi. New York’ta, Hotel Carlyle’ın suitindeki gecelere, Robert, Edward ve Başkan John F. Kennedy, kayınbiraderleri Peter Lawford ve eşi, Marilyn Monroe, Frank Sinatra ve Sammy Davis Jr. katılıyordu. FBI yetkilileri kaynağı belli olmayan bu bilgiyi Sinatra’yla yakın ilişki kuran mafyanın komplo teorisi olarak değerlendirdi.