BIST 10.277
DOLAR 32,27
EURO 34,77
ALTIN 2.399,28
HABER /  GÜNCEL

Keneye çifte can!

Kene ısırması nedeniyle hastaneye kaldırılan 7 aylık hamile kadın hayatını kaybetti.

Abone ol

Karabük'ün Eflani ilçesi Esencik köyünde, bir hafta kene ısırması nedeniyle hastaneye kaldırılan ve daha sonra Ankara Numune Hastanesi'ne sevkedilen 7 aylık hamile kadın, yaşamını yitirdi.

İki çocuk annesi Dilek Şahin (27), 1 hafta önce tarlada olduğu sırada üzerine yapışan keneyi kendi çabasıyla çıkardı. Daha sonra yüksek ateş, baş ağrısı ve bulantı gibi şikayetleri başlayan Şahin, Karabük Şirinevler Kadın ve Doğum Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yapılan tetkiklerde kene ısırdığının belirlenmesi üzerine Ankara Numune Hastanesi'ne sevkedilen Şahin, müdahaleye karşın bugün yaşamını yitirdi.

Şahin'in cenazesi, hastane ambulansıyla tabut içinde Esencik köyüne getirilerek meydanda bekletildi. Cenaze namazı ise herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması amacıyla tabut araçtan çıkarılmadan kılındı.

Daha önce hazırlanan 2 metre derinliğindeki mezarın tamamıyla kireçlenmesinin ardından Şahin, tabutla birlikte toprağa verildi. Yakınları Şahin'in fotoğrafından görüntü almak isteyen basın mensuplarına tepki gösterdiler.