BIST 9.089
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,67
HABER /  GÜNCEL

Kendi Survivor’ını çekti

Adanalı Doğukan Özkan, 2 yıldır görüştüğü Acun Ilıcalı bir türlü kendisini Survivor’a götürmeyince, çareyi kendi Survivor’ını çekmekte buldu...

Abone ol

Adanalı Doğukan Özkan, 2 yıldır görüştüğü Acun Ilıcalı bir türlü kendisini Survivor’a götürmeyince, çareyi kendi Survivor’ını çekmekte buldu.
Survivor yarışmasına 2 yıldır hazırlanmasına rağmen katılamayan Adanalı Doğukan Özkan (30), Acun Ilıcalı’ya seslenerek, "Bütün hayalim bu yarışmaydı, hayallerim yıkıldı. Acun ağabey en azından beni yarışmaya izleyici olarak al" dedi.
Adana’da 2 yıldır yarışma için hazırlanan ve daha önce de Yetenek Sizsiniz Türkiye Yarışması’na katılan Doğukan Özkan, yarışmaya katılamadığı için hayal kırıklığı yaşadı.
Özkan, 2012 ve 2014 Survivor aday finalisti olduğunu belirterek, "Son 2 yıldır hayatımı ve hayallerimi bu yarışmaya bağladım. Geçtiğimiz 2 ay içinde 4 kez Acun Medya’da görüşmemiz oldu. Son ikisini Acun ağabey ile birebir görüştüm. 3.’de olumlu bir yanıt alamadım. Ama 4. mülakata da çağrıldım. Gece mesaj geldi. ’Mutlaka gel’ diye bir mesaj geldi. Ben de bir umutla son mülakata gittim ama yine olumlu olmadı. Ben 2 yıldır, hayatımı buna bağladım. Ama ben 2 yıldır Acun Medya’nın yollarını aşındırdım. Benim dışımda giden herkes alınmış bir tek ben alınmadım bunun için çok üzüldüm. Çok büyük bir hayal kırıklığına uğradım" dedi.
Özkan adaya gitmeye hak ettiğine inandığını ancak gidemediğini belirterek, bu yüzden arkadaşlarıyla Adana’da Seyhan Barajı kıyısında kendi Survivor’ını çektiğini söyledi.
(İHA)