BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,75
ALTIN 2.436,52
HABER /  MEDYA

Kendi gazetesinin haberiyle dalga geçti

PKK'lılarca basılarak kardeşi kaçırılan Ali Elbey'in Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın bacanağı olduğunu ileri süren haber medya ve siyaset kulislerini karıştırdı.

Abone ol

Doğan medyasının amiral gemisi Hürriyet 'in internet sitesi'nin yaptığı bir haber hem siyaset hem de medya kulislerini karıştırdı.

Hakkkari 'nin Çukurca ilçesinde kalekol inşaatının müteahhitliğini yapan ve inşaatı PKK'lılarca basılarak kardeşi kaçırılan Ali Elbey'in Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın bacanağı olduğunu ileri süren haber, Başbakan Yardımcısı Arınç'tan önce gazetenin Ankara temsilcisi Metehan Demir tarafından yalanlandı.

Hürriyet'in haberinde, "Arınç'ın eşi Münevver Arınç 'ın kız kardeşiyle evli olduğu iddia edilen Ali Elbey, inşaat şantiyesinden kısa süreliğine ayrıldığı sırada, yaklaşık 10 kişi oldukları öğrenilen silahlı teröristler, şantiyeyi bastı" denildi.

1373814046-untitled-1.jpg

METEHAN DEMİR GAZETESİYLE DALGA GEÇTİ

Hürriyet'in Ankara Temsilcisi Metehan Demir, twitter'da attığı mesajla gazetesiyle resmen dalga geçti.

Demir, " PKK 'nın Bülent Arınç 'ın da bacanağını kaçırdı haberleri var. Herhalde adamın aziz ruhu kaçırıldı. Çünkü tek bacanağı var o da 10 yıl önce öldü" diye yazdı.

a.20130714181855.jpg

ARINÇ'IN BASIN MÜŞAVİRİ YALANLADI

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç 'ın Basın Müşaviri Mustafa Oymak, olayda adı geçen isimlerin Arınç ile herhangi bir akrabalık bağı bulunmadığını kesin bir dille yalanlayarak, "Sayın Bakan'ın durumla ilgili bilgisi var. Ancak akrabalık ya da tanışıklık sözkonusu değil. Biz bu bilgiyi kesin bir dille yalanlıyoruz" dedi.