BIST 9.561
DOLAR 32,50
EURO 34,60
ALTIN 2.482,25
HABER /  MAGAZİN

Kenan İmirzalıoğlu akaryakıt şirketinin reklam yüzü oldu

Demirören Holding bünyesinde Nisan 2016’dan bu yana faaliyet gösteren, TOTAL Oil Türkiye AŞ, yeni bir imaj kampanyası başlattı ve bu kampanyanın reklam yüzü olarak Kenan İmirzalıoğlunu seçti.

Abone ol

Kenan İmirzalıoğlu ,TOTAL akaryakıt şirketinin reklam yüzü oldu.

TOTAL'den yapılan açıklamaya göre, marka, yeni imaj kampanyası kapsamında bugün yayına giren reklam filminde "Türkiye’nin Enerjisi Güzel" sloganıyla Türkiye’nin ve insanının güzelliklerine değiniyor.

Çekimleri 8 günde tamamlanan, yol sahneleri için özel kamera ekipmanlarının kullanıldığı filmin yönetmen koltuğunda Ozan Yalabık oturuyor. Markanın reklam yüzü ise ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu oldu.

Karadeniz’den Ege’ye Türkiye’nin farklı bölgelerinde ve sekiz günde tamamlanan reklam filmi, televizyon ve dijital platformlarda hedef kitlesiyle buluştu. Kampanya, yıl boyunca farklı mecralarda yayında olacak.

Reklam filmi boyunca Kenan İmirzalıoğlu, üreticisinden girişimcisine farklı hayat koşuşturması içerisinde olan insanların hikayelerini anlatıyor, o özel anlara tanıklık ediyor. Tüm bu çekimlerin sonucunda şirket, izlerken akıllardan çıkmayacak ve herkesin kendi hayat mücadelesinden bir parça bulduğu bir reklam filmi çıkmasını amaçlamış.