BIST 9.680
DOLAR 32,44
EURO 34,46
ALTIN 2.480,29
HABER /  GÜNCEL

Perinçek 'aynı gemide değiliz' diyenlere fena çaktı!

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, ABD'ye yaşanan krizde 'aynı gemide değiliz' diyenlere tepki göstererek, 'Bugün ya Tayyip Erdoğan'la birlikte ABD emperyalizmine karşı Türkiye gemisindesin ya da Amerika gemisindesin! Üçüncü bir gemi yok!' ifadesini kullandı. Perinçek, ABD'ye karşı mücadele eden Erdoğan'ın yanında olduğunu söyledi.

Abone ol

Doğu Perinçek, bugün yayımlanan yazısında Türkiye'nin vatan savaşı verdiğini belirterek, ABD'nin ekonomik yaptırımlarının PKK ve FETÖ'yü koruma bağlamında olduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD'ye karşı mücadele cephesinde yer aldığını söyleyen Perinçek, "Vatansız sahte solcu 'Tayyip Erdoğan karşıtlığı' perdesinin arkasına saklanarak ABD emperyalizminin cephesinde" diye yazdı. 

Perinçek'in bugünkü yazısının ilgili kısmı:

"Türkiye vatan savaşı veriyor. Bu savaş, 24 Temmuz 2015 günü Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ABD piyonu PKK'ya karşı silahlı harekâtıyla başladı. 15-16 Temmuz 2016 gecesi Ankara ve İstanbul'da Türkiye-ABD savaşı yaşandı. ABD'nin FETÖ gladyosunun darbe girişimi silahla ezildi.

'VATAN SAVAŞININ BİR DE EKONOMİK CEPHESİ VAR'
Vatan savaşının silahlı cephesi yanında bir de ekonomik cephesi var. Savaş, aynı savaş. ABD'nin ekonomik yaptırım ve uygulamaları, sonuç olarak PKK'yı ve FETÖ'yü koruma bağlamında.

ABD'nin yönlendirdiği güçler, Vatan Savaşına "Saray Savaşı" dediler. "Saray Savaşı" kampanyasına katılanların bir kesimi, özellikle Afrin Harekâtından sonra ABD güdümünde olduklarını anladılar ve tavırlarını düzelttiler. 

'BİR DE İFLAH OLMAZ VATANSIZLAR VAR'
Bir de iflah olmaz vatansızlar var. Bunlar, Türk Ordusuna ve Türk Polisine karşı PKK/PYD/YPG ve FETÖ cephesinde göreve devam ediyorlar. ABD'nin psikolojik harekâtlarındaki son görevlerini, "Aynı gemide değiliz" başlığı altında yapıyorlar.

'TÜRK ORDUSU VE POLİSİNİN KARŞISINDA CEPHE TUTUYORLAR'
Arkasına saklandıkları perde, yine Tayyip Erdoğan düşmanlığı. "Saray savaşı yürüten" Tayyip Erdoğan ile aynı cephede olmazlarmış. Ne var ki, Tayyip Erdoğan düşmanlığının arkasına saklanarak, bulundukları mevziiyi gizleyemezler. Çünkü yalnız Tayyip Erdoğan'ın karşısında değiller. Her olayda, her durumda, Türk Ordusunun, Türk Polisinin, Türk milletinin ve vatanımız Türkiye'nin karşısında cephe tutuyorlar.

'ABD EMPERYALİZMİ ERDOĞAN'I HEDEF ALIYOR'
Tayyip Erdoğan, Türkiye hükümetinin başı olarak, 24 Temmuz 2015'ten bu yana Türk Ordusu, Türk Polisi, Türk milletiyle birlikte ABD emperyalizmine karşı mücadele ediyor, günün gerçeği budur.

Gerçek bugünün pratiğindedir: Tayyip Erdoğan, vatan savaşında Türk milletiyle aynı gemide! ABD emperyalizmi, Tayyip Erdoğan'ı hedef alıyor.

"Aynı gemide değiliz" kampanyası yürütenler ise, Türk milletiyle, Türk Ordusuyla, Türk Polisiyle aynı gemide değiller! Peki hangi gemideler?

SAVAŞLARDA ÜÇÜNCÜ CEPHE YOK'
Gerçek ortada: Tayyip Erdoğan, ABD'ye karşı mücadele cephesinde. Vatansız sahte solcu, "Tayyip Erdoğan karşıtlığı" perdesinin arkasına saklanarak ABD emperyalizminin cephesinde.

Bugün ya Tayyip Erdoğan ile birlikte ABD emperyalizmine karşı Türkiye gemisindesin ya da Amerika gemisindesin! Üçüncü bir gemi yok! 

Savaşlarda üç cephe olmaz. Ya Türkiye cephesindesin ya da ABD cephesindesin. PKK/PYD/YPG ile birlikte değil mi bu Vatansız takımı!