BIST 9.481
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.505,27
HABER /  MAGAZİN

Kemal Pekser kimdir? Hangi dizilerde oynadı?

Kemal Pekser adı son olarak Ayvalık'ta trafikte yumruklu saldırı ile gündeme geldi. Peki kimdir Kemal Pekser? Hangi dizilerde boy gösterdi? Detaylar haberimizde.

Abone ol

Kemal Pekser Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde yumruklu saldırıya uğradı. Dizi oyuncusu Pekser kim? Hangi dizilerde oynadı?

İlk olarak Küçük Kadınlar dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Kemal Pekser’in özel hayatı merak konusu oldu.

Kemal Pekser, 19 Ocak 1981 yılında Balıkesir-Ayvalıkta doğdu. Dj`lik, kitesurf ve snowboard eğitmenliği,bir dönem tenis eğitmenliği yapmıştır. Ayrıca baba mesleği olan zeytincilikle de uğraşmıştır. Anadolu Üniversitesinde okudu. Yeşil gözleri ile genç kızları büyüleyen Kemal Pekser son dönemde oyunculuğu ile dikkat çekmektedir.

İngilizce, Yunanca, Almanca olmak üzere üç farklı yabancı dil bilmektedir. 2005 yılında Survivor’a katılan Kemal Pekser, 2008 yılında Küçük Kadınlar Dizisindeki Timuçin rolüyle ismini geniş bir kitleye duyurdu. Eksik Etek dizisinde Yusuf, Kartallar Yüksek Uçar dizisinde Mehmet, 29-30 dizisinde Erman, Candan Öte dizisinde Tunç, Karagümrük Yanıyor dizisinde Teoman’ı canlandıran Kemal Pekser, 2016 yapımı No 309 dizisinde Koray karakterlerini canlandırıyor.

NE OLMUŞTU?

BALIKESİR'in Ayvalık İlçesi'nde ailesinin yanında tatil yapan dizi oyuncusu 36 yaşındaki Kemal Pekser'e, trafikte kimliği belirsiz bir kişi yumruk atıp kaçtı. Pekser şikayetçi olurken, polis saldırganı arıyor.

Dün akşam saatlerinde, Ayvalık Limanı önü Atatürk Caddesi üzerinde otomobiliyle giden dizi oyuncusu Kemal Pekser, yaşı küçük olan, kulağında kulaklık bulunan kasksız bir motosikletli genci görünce uyardı. Motosikletli gence kask takmasını telkin ettiği sırada aracının sürücü koltuğunda oturan Pekser'e, tanımadığı bir başka kişi yumruk atıp kaçtı. Durum polise bildirildi. Çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, saldırganın yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.