BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA

Kemal Kılıçdaroğlu 8. günde nerede? Yürüyüşte kimler var?

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan İstanbul'a başlattığı adalet yürüyüşünde 8. güne girildi. Peki Kemal Kılıçdaroğlu şu anda nerede bugünkü yürüyüşte ona katılan ünlü isimler var mı? İşte adalet yürüyüşünden son bilgiler;

Abone ol

CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki için başlatılan adalet yürüyüşü devam ediyor. Dün Bolu il sınırlarında yürüyen Kemal Kılıçdaroğlu, Gerede'de bir protesto ile karşılaştı.

Kemal Kılıçdaroğlu ve yanındakiler 7. güne noktayı Bolu Gerede'ye bağlı Sipahiler mevkiinde noktalamıştı. Kılıçdaroğlu geceyi burada kurulan kamp alanında geçirdi. Yürüyüşün 8. günü Sihahiler mevkiinden sabah saat 09.00'da start aldı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugünkü yürüyüşüne 2 bin kişi katılıyor. Kemal Kılıçdaroğlu yürüyüşe başlamadan önce Devlet Bahçeli'ye cevap verdi.

'Adalet Yürüyüşü' öncesi konuştu Bahçeli'ye böyle seslendi

İSTANBUL'A NE KADAR KALDI?
Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugünkü hedefi 22 kilometre yürümek. Ankara'dan yola çıkan Kılıçdaroğlu İstanbul'a 300 kilometrelik bir mesafede.

YÜRÜŞTEKİ ÜNLÜ İSİMLER
Kemal Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşüne her gün ünlü isimler katılıyor. Dünkü yürüyüşün son etabında Nebil Özgentürk, Sunay Akın, Metin Uca ve Nasuh Mahruki vardı. Yürüyüşün sabahki bölümünde ise Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile Emre Kongar da vardı.

BU GECE NEREDE KONAKLAYACAK?
Ankara - İstanbul adalet yürüyüşü programına göre Kemal Kılıçdaroğlu 8. günün gecesinde Ibrıcak Köyü'nde konaklayacak. Kılıçdaroğlu dün geceyi de Kazanlar'da geçirmişti.

chp adalet yürüyüşüKemal Kılıçdaroğlu'nun adalet yürüyüşü için jandarma özel önlemler alırken, geçeceği güzergahta da önceden köpeklerle bomba aramaları yapılıyor.

PROTESTOLAR BAŞLADI
Kemal Kılıçadoğlu İstanbul'a yaklaştıkça zaman zaman yolunu kesen protestocularla karşılaşıyor. 7. günün finalinde de aynısı oldu. Gerede civarında D100 yolundan geçen bir araç durdu. Aracın içinden çıkan bir vatandaş şehitler ölmez vatan bölünmez, şehitler için yürüyün' diyerek protesto yaptı. Olaya jandarma müdahale etti ve protestocu vatandaş aracına binerek uzaklaştı.