BIST 9.136
DOLAR 32,38
EURO 35,05
ALTIN 2.326,22
HABER /  MEDYA

Kemal Doğulu'nun vedası bomba! İçli içli ağladı ve...

İşte Benim Stilim All Star finali öncesi son bölümde Kemal Doğulu ve Nur Yerlitaş veda etti. Kemal Doğulu öyle içli ağladı ki görenler 'bu ayrılık çok dokunmuş' dedirtti.

Abone ol

İşte Benim Stilim All Star ile jüri koltuğunda da final yapan Kemal Doğulu ağlaya ağlaya veda etti. Kemal Doğulu'nun son bölümdeki 'küskün' yüz hali unutulacak gibi değildi. Nur Yerlitaş ise her zamanki gibi güle oynaya veda etti.

İşte Benim Stilim All Star birincisinin seçileceği final öncesinde jüri son kez izleyici önüne çıktı. Kemal Doğulu'nun son bölümdeki hali olaydı. Haftalardır suskun bir tepki koyan Kemal Doğulu yarışmacılardan Gülşah Yılmaz karşısına gelince birden ağlamaya başladı. Hayli dertlenen Kemal Doğulu ayrılığıyla ilgili tek kelime etmeden içli içli gözyaşı döktü.

NUR YERLİTAŞ GÜLE OYNAYA KEMAL DOĞULU KÜSKÜN GİTTİ

İşte Benim Stilim'in sonuna gelindiğinde veda vaktiydi. Nur Yerlitaş güle oynaya ve İvana Sert ile şakalaşarak veda etti.

Kemal Doğulu ise küskün bir şekilde tek kelime etmeden sessiz sessiz ağladı. İvana Sert ve Öykü Serter'in övgü dolu sözleri de Kemal Doğulu'yu konuşturmaya yetmedi.

Kemal Doğulu özellikle Öykü Serter'in sözleri ile kendini daha fazla tutamadı ve küçük bir çocuk gibi gözyaşı döktü. Kemal Doğulu'nun veda sırasında ağzından tek kelime çıkmamış olması ise sessiz protesto olarak yorumlandı.

Nur Yerlitaş ise vedasında biraz dinlenmek istediğini, arada stüdyoyu ziyaret edeceğini ve herkese teşekkür ettiğini söyledi. Annesini kaybettikten sonra bu programın kendisine moral verdiğini belirten Nur Yerlitaş takipçilerine teşekkürler etti.

Stüdyoda veda anında duygusal anlar yaşandı. Kemal Doğulu'nun şarkısıyla Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu, İşte Benim Stilim'e veda ettiler.