BIST 10.267
DOLAR 32,28
EURO 34,77
ALTIN 2.406,89
HABER /  GÜNCEL

Kelliğe bitkisel çözüm

Bir kuaför tarafından bulunan bitkisel ilaçla kelliğe çözüm bulundu. Keller berberde kuyruğa girdi...

Abone ol

Adıyaman'da Florya Kuaför ve Güzellik Salonu işletmecisi Kuaför Kemal Işıkay, kelliği ortadan kaldıran ilaç yapınca keller berberde kuyruğa girdi. Tamamen bitkisel ilaçlardan yapılan ve yapımını sır gibi saklayan kuaför Kemal Işıkay'ın tedavi uyguladığı kişilerde tedavi olumlu sonuçlar verdi. Her gecen gün yeni müşterilerin gelerek kellik tedavisi yaptırmak istemesine rağmen kuaför Kemal Işık, şuan için sadece 35 kişiyi tedavi edebiliyor. Kuaför Kemal Işıkay, tedavi uyguladığı kişilerin önceki halini ve tedavi sonrası ortaya çıkan saçların fotoğrafını çekerek duvarlara asıyor.

Kuaför Kemal Işıkay, aylık 150 YTL'ye yaptığı tedavinin yaklaşık olarak 6 ay sürdüğünü söyledi. Tedavinin sadece 3 dakikalık masajdan ibaret olduğunu belirten Işıkay, "İlk olarak katranlı sabunla saçı yıkıyor ve daha sonra tamamen bitkiden hazırlamış olduğum sıvı ilacı deriye masaj yaparak yediriyoruz. Derideki gözenekleri masajla açıyor ve kan akışını hızlandırıyoruz. İnsan yaşadıkça hücrelerin öldüğüne inanmıyorum. Masaj yoluyla hücreler açılıyor ve kıllar çıkmaya başlıyor. Avuç içinde bile düzenli tedavide sonucunda kıl çıkabilir. İlacın yan etkisi yok. Bugüne kadar ilacı kullandığım kişiler üzerinde yan etkisini görmedim ve müşterilerden de şikayet gelmiyor" dedi.
Tedavinin faydasını gördüklerini belirten Müşteriler ise fiyatın çok uygun olduğunu belirterek, tedavisi bitenlerin kafasında saçın çıktığını kaydetti.