BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Kelimeler bu vahşeti anlatmaya yetmez

Bacakları kesilmiş halde cesedi bulunan üniversite öğrencisi 19 yaşındaki Sema'nın öldürülmesiyle ilgili 5 kişi tutuklandı.

Abone ol

Tecavüz izlerini yok etmek için rahim bölgesini aldırıp sabunla yıkamışlar. Canavar ruhlu katiller bunun için doktor kullanmış.

Bursa'da 16 Şubat günü kaybolduktan 12 gün sonra Nilüfer ilçesinde bir su birikintisinde bacakları kesilmiş cesedi bulunan Uludağ Üniversitesi öğrencisi 19 yaşındaki Sema Karakoca'nın öldürülmesiyle ilgili 5 kişi tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı ve Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 4'ü akraba 7 zanlı, üç gün süren sorgulanmalarının ardından sabah erken saatlerde geniş güvenlik önlemleri arasında adliyeye getirildi. Zanlılar N.C., N.C., E.C., M.C. S.K,. Ş.Ş. ve M.Ş.  hızlı bir şekilde adliyeye sokuldu.

Bu sırada zanlılardan bazıları "Biz yapmadık kardeşim" diyerek suçlamaları reddederken, bir zanlı da görüntü alan gazetecilere küfür etti. Zanlılar için önlem amacıyla getirilen 40 çevik kuvvet polisi çevrede adeta kuş uçurtmazken, zanlıların sorgusunun geç saatlere kadar sürdü. Cinayetle suçlanan zanlılardan Ş.Ş. ve E.C. savcılık tarafından salıverilirken, 5 kişi tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkemeye ifade veren 5 zanlı da "Adam öldürme" suçlamasıyla tutuklandı.
 
TANIYORUZ, AMA CİNAYETLE İLGİMİZ YOK


Zanlıların tamamının genç kızı tanıdıklarını, ama cinayetle ilişkilerinin olmadığını iddia ettikleri öğrenildi. Bir numaralı zanlı olarak gösterilen M.Ş.'nin verdiği ifadesinde Sema Karakoca ile bir süredir tanıştığını ve genç kıza kaybolduğu doğum günü için yavru bir köpek hediye ettiğini söylediği öğrenildi.

M.Ş.'nin "Kendisine verdiğim yavru köpeği 'Yurtta bakamam' diyerek bana geri verdi. Ben de evime götürdüm. Sabah eve geldi ve köpeği besledi. Üzerinde eşofmanları vardı. Bir çay içtik. O köpekle ilgilenirken, ben tekrar yattım. O'nu bir daha görmedim. Ertesi gün ve daha sonra aramalarıma cevap vermedi. Ben kaybolduğunu ve cesedinin bulunduğunu polisten öğrendim" diye ifade verdiği öne sürüldü. Zanlılar, Bursa E Tipi cezaevine gönderildiler.

ÜRKÜTEN OTOPSİ RAPORU

Otopside öldürüldükten sonra Sema'nın rahminin alındığı ve o bölgenin sabunla yıkandığı belirlendi. Bu tecavüz izlerini ve sperm kalıntılarını yok etmek için yapılmıştı. Jandarma rahmi çıkaran doktorun kimliğini belirledi. Jandarma ve polis salıştığı yerde bulunamayan doktorun peşine düştü.
 
16 ŞUBAT'TA KAYBOLDU

Bursa Uludağ Üniversitesi Felsefe Bölümü 1. sınıf öğrencisi Sema Karakoca (19) doğum gününden 1 gün sonra 16 Şubat'ta kaybolmuştu. Sema'nın parçalanmış cesedi 1 Mart'ta Bursa Çatalağzı köyünde dere kenarında bulunmuştu. Bacakları kesilmiş, göğsü yarılmıştı.
Sema'nın kaldığı yurdun bulunduğu Görükle bölgesinde jandarma insan avı başlatmıştı.