BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,98
ALTIN 2.426,59
HABER /  GÜNCEL

Keleşi anamdan daha çok seviyorum

ADANA polisinin bazı işyerlerini haraca bağlayan çete üyelerine yaptığı operasyonda yatağında kalaşnikof silah çıkan zanlı adliye sevk edildi.

Abone ol

Adana polisinin bazı iş yerlerini haraca bağlayan çete üyelerine yaptığı operasyonda yatağındanKaleşnikof marka uzun namlulu silah çıkan zanlı adliyeye sevk edilirken, 'Keleş'i çok seviyorum, ona aşığım, anamdan daha çok seviyorum' demesi herkesi şaşkına çevirdi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri eğlence yerleri ve bazı iş yerlerini haraca bağladığı ileri sürülen bir çetenin olduğunu belirledi. Polis bu tespitin ardından çeteyi bir süre takibe aldıktan sonra 9 Kasım 2015 günü şafak vakti operasyon için düğmeye bastı. Polis şafak vakti özel harekat polisinin de katılımıyla Yüreğir, Seyhan ve Çukurova ilçelerinde 16 ayrı adrese eş zamanlı operasyon yaptı. Operasyonda çete lideri A.Y. ile birlikte 12 kişi gözaltına alındı.

"HASMIM VAR 'ANNEM BANA SAKIN KELEŞ'SİZ YATMA' DEDİ"

Yatağında Kaleşnikof marka uzun namlulu silah ile yakalanan H.A. koltuk değneğiyle adliyeye götürüldü. H.A. basın mensuplarının neden Kaleşnikof ile yattığını sorması üzerine, "Evet ağabey aşığım ağabey seviyorum. Çocukluğumdan beri huy. Uzun namlulu emanet olmazsa yatamıyorum. Çünkü hasmım çok. Sağolsun Allah razı olsun devletimizden milletimizden bize yardımcı oluyor. Ama seviyorum, annem 'Keleşsiz yatma oğlum' dedi. Rahmetli babamda öyle söyledi. Çok seviyorum hem de nasıl hem de nasıl annemden daha çok seviyorum. Çünkü Keleş 32 kardeşim benim. Ne zaman yola çıksam beni yolda bırakmıyor. Bu sakat halimle. Seviyorum kurban olayım ona. Önce Allah'a sonra Keleş'ime kurban olayım. Keleş'siz yatmam, ömür boyu da yatmam. Allah sizi devletimizi başımızdan eksik etmesin" demesi herkesi şaşkına çevirdi.