BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,84
ALTIN 2.444,91
HABER /  MEDYA

Kısmetse Olur şoku gelin adayının nişanlısı çıktı

Kısmetse Olur yarışmasının son bölümünde Ayça'nın eski nişanlısı ortaya çıktı. Emre ile birlikte olan Ayça ayrıldığı nişanlısından gelen mesajla şok oldu.

Abone ol

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur'un son bölümünde Ayça'nın 4 ay önce ayrıldığı nişanlısı ortay çıktı ortalık karıştı. Halil isimli nişanlı Ayça'ya 'yeniden birleşme çağrısı' yaptı ve video kaydı aracılığıyla ilanı aşkta bulundu.

Ayça aldığı mesajla şoka girdi ve ağlamaya başladı. Damat adaylarından Emre ile birlikte olan Ayça eski nişanlısını mı dönecek? Tüm gelin adaylarının aklındaki soru buydu. Ayça'nın ağlaması da nişanlısını görünce duygulandı yorumlarına sebep oldu.

AYÇA EMRE'DEN AYRILACAK MI?

Ayça tahminleri altüst etti. Emre'yi sevdiğini söyleyen Ayça, mesajı görünce ağlamasının sebebini ise 'Emre ile aramız bozulur diye korkuyorum' sözleriyle açıkladı.

4 ay önce nişanlısından ayrıldığını söyleyen Ayça ona dönmeyi düşünmediğini söyledi. Eski nişanlı ise mesajında onu geri istediğini söyledi.

Ayça'ya eski nişanlıdan gelen bu ilanı aşk Emre'yi ise hayli sinirlendirdi. İkilinin ilişkisi yeni bir krize girdi.

MELİS İLE MEHTAP'IN ERKEK KAVGASI

Gelin adaylarından Melis birlikte olduğu Erdem'in en yakın arkadaşı Serhan ile görüşünce olay yaratmıştı. Serhan'dan umduğunu bulamayan Melis yeniden Erdem'e dönüş yaptı. Bunun için de kırmızı odada ağlayarak dönüş biletini aldı.

Melis'in eski flörtüne geri dönüşü en çok Mehtap'ı kızdırdı. İkili arasında yaşanan 'erkek' kavgasında ağır sözler kullanıldı. Melis 'tipsiz' dediği Erdem'i yeniden elde etmesiyle ilgili 'Demek ki bana zaafı varmış' yorumunda bulundu. Gelin adayının bu sözleri damat adaylarına da yansıtılınca Erdem, Melis'i artık istemediğini ilan etti.