BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,91
ALTIN 2.433,66
HABER /  GÜNCEL

THY'den muhteşem İstanbul tanıtımı

Türk Hava Yolları'nın İngiliz yönetmen Rob Whitworth'a hazırlatıığı İstanbul'u tanıtan video büyük beğeni aldı.

Abone ol

Türk Hava Yolları, İstanbul'u en güzel biçimde tanıtmak için İngiliz yönetmen Rob Whitworth'a video hazırlattı.

THY, tüm dünyaya adını gururla duyurduğu Şehr-i İstanbul'u en güzel biçimde tanıtma adına, İstanbul'un her yönünü en iyi biçimde ortaya koyabilecek yeteneğe sahip dünyaca ünlü bir isimle, şimdiye dek yapılmış en güçlü ve her anlamda İstanbul'u anlatan videolardan birine imza attı.

İSTANBUL, VİDEO İLE DAHA ÇOK TURİST ÇEKECEK

Video, İstanbul'un her biri birbirinden farklı, bir araya geldiklerinde eşsiz bir bütün oluşturan tarihi, kültürel ve sosyal yönlerini buluşturup, dünya izleyicisinin beğenisine sunmayı hedefliyor. İstanbul'un eşsiz tarihi dokusu ve birleştirici unsurları, en yeni ve etkileyici çekim teknikleriyle bu videoda yer aldı. Böylece dünyanın ilgi ve merakını uyandıracak, insanların İstanbul'a gelmelerini sağlayacak çalışmanın ortaya çıkması amaçlandı.

ÖDÜLLÜ YÖNETMEN ÇEKTİ

Projede, şehir videoları çekme konusunda uzmanlaşan, bu alanda yeni çekim teknikleri ve montaj yöntemlerini geliştirerek işine adapte eden İngiliz yönetmen Rob Whitworth ile çalışıldı. Barcelona ve Dubai için tanıtım filmleri hazırlayan Whitworth, dünyaca ünlü film festivallerinde de pek çok ödüle layık görüldü. Şehrin en güzel karelerini yakalayan Whitworth'ün çalışması, izleyenlere sonu hayranlıkla biten bir İstanbul deneyimi sunuyor.