BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Kaza saniye saniye kaydedildi (video)

Zonguldak'ta yaşanan trafik kazaları MOBESSE görüntülerine saniye saniye yansıdı.

Abone ol

Zonguldak kent merkezinin çeşitli bölgelerindeki trafik kazaları Emniyet Müdürlüğü'nün MOBESE sistemine takıldı. Terminal kavşağında meydana gelen trafik kazasında çarşı merkezi istikametinden gelen otomobil, kontrolsüz dönüş yaparken Kozlu beldesi istikametinden çarşı istikametine giden otomobil ile çarpıştı.

Ardından başka bir otomobilde diğer otomobile çarptı. Kazada yaralanan olmadı. İkinci kazada ise, yine terminal kavşağında seyir halinde olan minibüs arkadan gelen başka bir minibüsün çarpmasıyla takla attı. Kaza anı saniye saniye MOBESSE kamerasına yansırken, kazada bir kaç yolcu hafif şekilde yaralandı. Kozlu beldesi istikametinden gelen bir kamyon kavşaktan dönen ambulansa çarptı.

Ambulansın içinde hasta olmazken, kazada yaralanan olmadı. Üçüncü bir kazada ise, çarşı merkezi istikametinden Kozlu beldesi istikametine giden bir otomobil yağışlı hava nedeniyle kontrolden çıkarak yaya kaldırımına çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil takla atarken, kazada yaralanan olmadı. Diğer bir kazada ise, tekel binası meydanında kavşaktan dönen otomobil ile motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü takla atarken, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Diğer kazalar ise, maddi hasarlı olarak kayıtlara geçerken, Merkez Karakolu yanında bulunan kavşaktan ters dönen kamyon sürücüleri geri geri giderken, orta refüje çarptı.