BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,06
ALTIN 2.469,75
HABER /  SPOR

Kayserispora yeni forvet

Kayserispor, bir süre önce anlaşmaya vardığı İngiltere Premier Lig takımlarından Wigan'da forma giyen Nijeryalı Julius Aghahowa ile 3 yıllık sözleşmeye imza attı. Aghahowa, imza töreni sonrası Kayserispor formasını giydi.

Abone ol

Kayserispor Kadir Has Spor Tesislerinde gerçekleştirilen imza törenine Aghahowa, Kulüp Genel Menajeri Süleyman Hurma ile birlikte geldi.

Futbolcuyu gazetecilerle tanıştıran Süleyman Hurma, bir süre önce anlaşmaya vardıklarını açıkladıkları Aghahowa ile resmi sözleşme imzalayarak Kayserisporlu olduğuna dikkat çekti. İngiltere Primer Lig'den her futbolcuyu transfer etmeninde kolay olmadığına işaret eden Hurma, "Forvet oyuncu Julius Aghahowa ile 3 yıllık anlaşma imzaladık. Bu futbolcunun transferi için katkı sağlayan, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kayserispora faydalı bir futbolcu olacaktır." diye konuştu.

İmza töreni sonrasında sarı-kırmızı forma giyen Julius Aghahowa, Kayserispor'a gelmekten mutlu olduğunu söyledi.

Aghahowa, Kayserispor'un büyük hedefleri olan bir takım olduğunu ve takımda Afrika ülkelerinden 4 takım arkadaşının daha olmasının kendisi açısında iyi olduğunu belirtti.

Julius Aghahowa, gazetecilerin isteğiyle idman sahasına inerek, topla gösteri yaptı.