BIST 10.159
DOLAR 32,18
EURO 35,06
ALTIN 2.470,25
HABER /  SPOR

Kayserispor futbolcu kaçırdı

Gençlerbirliği'nin Avustralyalı futbolcusu James Troisi'nin Pazar gününden beri Kayseri'de tutulduğu öğrenildi.

Abone ol

Kayserispor'un Troisi'yi “yüksek bonservisle almak” vaadiyle Kayseri'ye götürdükleri ve Pazar gününden beri de Kayserispor kampında tuttukları bildirildi.

Troisi'nin, Gençlerbirliği ile 2011 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
Ancak bugün imza attırıldığı haberi geldi.

Kulüp genel menajeri Süleyman Hurma, kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde yaptığı açıklamada, Troisi'yi transfer etmekten dolayı mutluluk duyduklarını belirtti. 

Gazetecilerin soruları üzerine futbolcunun Gençlerbirliği ile sözleşmesinin devam ettiği yönündeki iddiaları da yanıtlayan Hurma, sözleşmesi devam eden hiçbir futbolcu ile anlaşmadıklarını ifade etti.

KAÇIRMADIK...

Futbolcunun Kayseri'de alıkonulduğu yönünde de asılsız iddialar ortaya atıldığını hatırlatan Hurma, “Kayserispor kulübü olarak bugüne kadar sözleşmesi süren hiçbir futbolcu ile anlaşmadık. Troisi'nin Gençlerbirliği ile sözleşmesi fesih edildi. Fesih işleminden sonra biz futbolcu ile görüştük ve anlaşma sağladık” diye konuştu.

Troisi'den sonra bir yabancı futbolcu daha almak istediklerini bildiren Hurma, teknik heyet ve taraftarı memnun edecek iyi bir santrfor alabilmek için arayışlarının sürdüğünü kaydetti.

Kulüp asbaşkanı Şaban Miraboğlu'nun da hazır bulunduğu törende daha sonra Troisi, kendisini 4 yıllığına Kayserispor'a bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

TROİSİ ÇOK MUTLU

Kayserispor'a geldiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Troisi, takımla birlikte büyük başarılara imza atmak için çalışacağını söyledi.
21 yaşındaki Avustralyalı futbolcu, geçen yıl Gençlerbirliği'ne transfer olmuş Turkcell Süper Lig'de 29 ve Fortis Türkiye Kupası'nda 1 karşılaşmada forma giymişti.

Geçen sezon 6 gol atan genç futbolcu, Kayserispor-Gençlerbirliği maçında Kayserispor kalesini 3 kez havalandırmıştı.