BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

İl il 5 günün hava durumu

Yaz sıcakları fena bastıracak. Çöl sıcakları bugünden itibaren tüm yurdu yakıp kavuracak... İşte meteorolojiden son bilgi;

Abone ol

Hava sıcaklığı, bütün Türkiye’de giderek artıyor. Sıcaklığın Akdeniz ve Ege sahillerinde normalin üzerinde hissedilmesi bekleniyor.

Türkiye bugünden itibaren çöl sıcaklarının etkisi altına girecek. Sıcaklıklar 3 - 5 dereceye varan artışlarla İstanbul ve Ankara'da 35, İzmir'de 37, Denizli, Aydın ve Manisa'da 40 dereceye kadar yükselecek. Sıcak hava dalgası hafta sonu yurdun doğusuna kayacak. Önümüzdeki 2 günde sağanak yağışın görüleceği Doğu Anadolu Bölgesi'nde ise aşırı sıcaklar hafta sonu etkili olacak.

SICAK SONRASI YAĞMUR

Aşırı sıcakların ardından Trakya ve İstanbul'da cuma günü yağış görülecek. Sağanak, hafta sonu Batı Karadeniz'de etkili olacak. Yetkililer, aşırı sıcaklar nedeniyle özellikle tansiyon ve kalp yetmezliği rahatsızlıkları olan hastaları sıcak çarpmalarına karşı uyarırken, orman yangınlarına karşı dikkatli olmaya çağırdılar. Uzmanlar vatandaşlardan güneşin en dik olduğu öğle saatlerinde dışarı çıkmamalarını ve bol su tüketmelerini önerdi.

BÖLGELERE GÖRE HAVA DURUMU

Marmara az bulutlu. 33-34, güney kesimlerde 35 dereceye çıkan sıcaklıklar, cuma günü 1-2 derece, hafta sonunda birkaç derece daha azalacak.

Ege az bulutlu güneşli, güneş çarpmalarına karşı dikkat! Sıcaklıklar 36-37 derecelere çıkabiliyor.

Akdeniz'de güneş bolca görülüyor. 3 gün gökyüzünün durumu değişmiyor. Sıcaklıklar 40 dereceye dayanıyor.

İç Anadolu az bulutlu. 3 gün yağış yok. 30 derecenin üzerindeki sıcaklıklar perşembe günü başkent çevrelerinde 35 dereceye yükselecek.

Karadeniz'in doğusunda sağanak yağışlar var. perşembe günü de sürecek, su baskınlarına dikkat! Cuma günü yağış kesiliyor. Sıcaklık artıyor.

Doğu Anadolu'nun kuzey kesimleri de sağanak yağışlı. Sıcaklıklar 25 derecelerde ölçülüyor.

Güneydoğu Anadolu'da 40 dereceye dayanan sıcaklıklar, önümüzdeki günlerde 40 dereceyi de görecek. Aşırı sıcaklara dikkat!

İL İL HAVA DURUMU
HABERİN DEVAMINDA... 
 

[PAGE]

  

İSTANBUL



EDİRNE



ÇANAKKALE


 

[PAGE]


İZMİR



ANTALYA



ADANA


 

[PAGE]


ANKARA



SİVAS



KONYA


 

[PAGE]


TRABZON



ERZURUM



VAN


 

[PAGE]


DİYARBAKIR



ŞANLIURFA



GAZİANTEP