BIST 9.998
DOLAR 32,37
EURO 34,90
ALTIN 2.398,94
HABER /  SPOR

Daumun vazgeçemediği 5 gözdesi

Fenerbahçe, dün sabah Teknik Direktör Daum’un düzenlediği uzun bir toplantısının ardından çalışmalarına devam etti.

Abone ol

Sabah saatlerinde takımı toplayıp, hedeflerini ve çalışma yöntemini anlatan Daum, oyuncularına direktifler yağdırdı.
Ardından sahaya inen oyuncular, yardımcı antrenör Roland Koch’un futbolculara söylettiği “En büyük Fener” tezahüratını yapıp antrenmana başladı.

Hastalığı geçen Uğur Boral çalışmaya katılırken, önceki akşam çalışmasında sakatlanan Mehmet Topuz sahaya çıkmadı.

Çift kale maç yaptıran Daum, daha çok atak çalıştırdı. Kanatları tercih eden Daum, hem gözde oyuncuları denedi, hem de tüm futbolcularına asıl takımda yer vererek rotasyon uyguladı.

Alman çalıştırıcı, Volkan Babacan, Gökhan, Bekir, Bilica, Carlos, Kazım, Selçuk, Emre, Uğur, Alex ve Semih’ten oluşturduğu on birine daha sonra, Deniz, Ali Bilgin, Deivid ve Önder’i de katarak, bu oyuncuları da gözlemledi.

Daum, Carlos, Bilica, Kazım, Emre ve Alex’ten, asıl takım yeleği olan beyaz yeleği hiç almadı.


Josico, FIFA’ya gitti

Fenerbahçe’den ayrılan ve Las Palmas ile anlaştığı belirtilen Josico’nun, üç aydır parasını alamadığı gerekçesiyle sarı-lacivertlileri FIFA’ya şikayet ettiği belirlendi. Sözleşmemi feshetmek için benden para istiyorlar. Ama onlar bana üç aydır ödeme yapmadı” diye konuşan İspanyol oyuncu, Canarias7 adlı gazeteye şunları söyledi: “Bana geçtiğimiz sezondan borçları var; ama onlar sözleşmemi feshetmek için kalan yılların parasını istiyorlar.”

Derbi sözü

Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret etti. Özdemir, “Mustafa Gül de bizler gibi çok iyi bir Fenerbahçeli. Kendisi ile çok eskilere dayanan dostluğumuz var. Kemer Belediye Başkanlığı’na seçilen Mustafa Gül’ü tebrik ediyorum, başarılar diliyorum” dedi.

Ziyarette Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Anatürk ile Başkan Mustafa Gül’ün oğlu İsmail Hakkı Gül de bulundu. Özdemir, İsmail Hakkı’ya bir derbi maçını birlikte izleme sözü verdi.