BIST 10.320
DOLAR 32,25
EURO 35,08
ALTIN 2.464,28
HABER /  GÜNCEL

Lezbiyen aşkın sonu acı oldu!

İnternette tanışıp birbirlerine aşık olmuşlardı. İki kız evden kaçıp birlikte yaşamaya karar verdiler ama sonunda biri öldü.

Abone ol

İki kız internette tanıştılar. Birbirlerine aşık oldular. Evden kaçıp Antalya'da aynı evde yaşamaya başladılar. Ama "aileler bizi rahat bırakmaz" diyerek intihar etmeye karar verdiler. Kızlardan 24 yaşındaki Z.A başına ateş ederek yaşamına son verdikten sonra tabancayı alan 22 yaşındaki E.D.B., namlusunun şişme yapması üzerine intiharı gerçekleştiremedi.

İstanbullu ve biyoloji öğretmenliği bölümü mezunu olan Z.A ile Tokatlı olan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde öğrencisi 22 yaşındaki E.D.B. internette tanışarak birlikte yaşamaya karar verdi.

Bir ay önce İstanbul'da buluşan ve aralarında duygusal bir bağ olduğu ileri sürülen kızlar, Antalya'da birlikte yaşamaya karar verdi. Bir daire tutan kızlar, aile baskısının kendilerini rahat bırakmayacağını düşünerek intihar etmeye karar verdi.

SİLAH TUTUKLUK YAPTI BİRİ İNTİHAR EDEMEDİ

Ailelerine hitaben 4 sayfalık bir mektup bırakan ve özetle yaşam biçimlerine karşı çıkılacağı için intihar etmeye karar verdiklerini belirten ikili, dün akşam saat 19.30 sıralarında salonda intihara kalkıştı.

Trabzon el yapımı olan tabancayı eline alan Z.A. başına dayadıktan sonra tetiğe basarak yaşamına son verdi. Ardından tabancayı eline alan E.D.B., kendi başına dayadıktan sonra tetiğe basmak istedi, fakat silah ateş almadı. Namlusu şişen tabancanın ateş almaması üzerine sinir krizi geçiren E.D.B., 112'yi arayarak, “O yaptı, ben yapamadım. Ben onsuz nasıl yaşarım” dedi.

İNTİHAR EDEN Z.A AMELİYATLA ERKEK OLMAK İSTİYORDU

Bunun üzerine eve gelen polis ekipleri, Z.A'nın cesediyle karşılaştı. Cesedin başında sürekli olarak gözyaşı döken E.D.B., Z.A ile 1 ay önce internette tanıştıktan sonra Antalya'ya gelip daire tuttuklarını ve birlikte yaşamaya karar verdiklerini söyledi. Z.A'nın ameliyatla erkek olmak istediğini ve bunun için para biriktirme kararı aldıklarını söyleyen E.D.B, gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Z.A'nın cenazesi ise Adli Tıp Kurumu morguna konuldu.

Bu arada E.D.B.'nin Tokat'ta yaşayan ailesinin, bir süre için kızları için polise ‘kayıp’ başvurusunda bulunduğu belirlendi.

Olay yerinde bir inceleme yapan Cumhuriyet savcısı, intiharla ilgili, ‘Özel bir konu’ demekle yetindi.