BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  DÜNYA

Kayseri Ersiyesspor Yönetimi’nden Kayserispor’a ziyaret

Spor Toto Süper Lig’in yeni takımlarından Kayseri Erciyesspor’un yönetim kurulu, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’yi maka...

Abone ol

Spor Toto Süper Lig’in yeni takımlarından Kayseri Erciyesspor’un yönetim kurulu, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’yi makamında ziyaret etti. Kulüp Başkanı Ziya Eren, "Futbolcularla bir sıkıntımız yok. Bonservis bedelleri nedeniyle kulüplerle ilgili sıkıntımız var” diye konuştu.
Erciyesspor Kulübü Başkanı Ziya Eren, yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gece gündüz çalıştıklarını söyledi. Transfer sezonunun da resmi olarak başladığını ifade eden Eren, "Futbolcularla ilgili bir sıkıntı yaşamıyoruz ama çoğunun bonservis bedeli ile ilgili olarak kulüplerle sıkıntı yaşıyoruz. Onun için anlaştığımız futbolcuları biraz geç açıklayıp bu bedellerin düşmesini bekleyeceğiz” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ise, "Süper Lig’e yeni çıkıldığı için hedef kalıcı olmaya çalışmaktır. İnşallah bunu başarırsınız. Biz daha önce Kayseri’de Süper Lig’de iki takım ile temsil edilmenin keyfini yaşadık. Şimdi yeniden o keyfe kavuştuk. Bunun için sizi tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.
Başkan Özhaseki, "Türkçe Olimpiyatları nedeniyle gittiğim statta çimleri yeniden gördüm ve gayet iyi. Her hafta maç yapılacak olması da gözümüzü çok korkutmuyor” dedi.
(İHA)