BIST 10.209
DOLAR 32,38
EURO 34,74
ALTIN 2.398,17
HABER /  DÜNYA

Kayseri Erciyesspor ikinci yarıya hazırlık yapıyor

Spor Toto Süper Lig’in ilk devresini son sırada tamamlayan Kayseri Erciyesspor, ikinci yarı hazırlıklarına Antalya’da başladı. Antrenman son...

Abone ol

Spor Toto Süper Lig’in ilk devresini son sırada tamamlayan Kayseri Erciyesspor, ikinci yarı hazırlıklarına Antalya’da başladı. Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan mavi-siyahlı takımın teknik direktörü Hikmet Karaman, Türkiye’de futbol departmanlarının doğru yönetilmediğini belirtti.
Antalya Serik İlçesi’nin Belek Beldesi’nde ikinci yarı hazırlıklarına başlayan Kayseri Erciyesspor, bugünkü antrenmanına düz koşu ile başladı. Ardından taktik çalışmaları yapan mavi-siyahlı takım, çalışmalarını istasyon çalışması ile tamamladı.

’’HERKESİ GEÇMEK ZORUNDAYIZ’’
İkinci yarı hazırlıklarına yeni başladıklarını dile getiren Kayseri Erciyesspor’un teknik direktörü Hikmet Karaman, "İkinci yarıya, ligin en alt sırasında ki takım olarak başlayacağız. Dolayısıyla herkesi geçmek zorundayız. Yani, yukarıdaki takımlara yetişmemiz gerek. Bu da bizim ne kadar çalışmamız gerektiğini ve transferlerle de doğru hamleler yapmamız gerektiğini gösteriyor. Hata yapacak şansımız yok. Dolayısıyla biz de bu bilinçle işe başladık. Ama olayların başındayız daha. Yaşanan gelişmeleri hep birlikte görüp, ona göre değerlendirme yaparız. Transferlerin hepsiyle başkanımız ilgileniyor. Teknik direktör olarak ben transferlerle ilgilenmiyorum” dedi.

’’FUTBOL DEPARTMANLARI DOĞRU YÖNETİLMİYOR’’
Basın mensuplarının transferlerle ilgili sorduğu soruya sitem eden Hikmet Karaman, kendisinin antrenman programları ve futbolcularıyla ilgilendiğini, Türkiye’de futbol departmanlarının doğru yönetilmediğini söyledi. Futbolda departmanlar doğru yönetilirse, medya mensuplarının da işlerini daha doğru yapabileceğini belirtti.
Önümüzdeki günlerde Milli Takımlar Futbol Direktörü Fatih Terim’in, Spor Toto Süper Lig’de görev yapan teknik direktörlerle yapacağı değerlendirmenin de önemine değinen Karaman, “Orada gerekli her şeyi konuşacağız. Alt yapı, üst yapı yani her şeyi konuşacağız. Her sene bu toplantı yapılıyor. Herkes bir toplantı yapıyor. Önemli olan amaca ulaşabilmek” diye konuştu.
(İHA)